Σάκκαρη: Για τα προημιτελικά και τη…ρεβάνς (vid)

Μετά τη νίκη της την Τρίτη το βράδυ απέναντι στην Αμερικανίδα Αν Λι, η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση για τη φάση των “16” (περίπου στις 16:30 GR), απέναντι στην επίσης Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα σε μια επανάληψη του αγώνα του Australia Open, με την Νο17 του κόσμου να φτάνει στην πρόκριση.

Η Ελληνίδα τενίστρια θέλει να περάσει σε προημιτελική φάση για 2η φορά τη φετινή σεζόν, έχοντας φτάσει ήδη τις 10 νίκες στο Tour (10-3), απέναντι στην Πεγκούλα που μετράει δύο νίκες στο τουρνουά

του Κατάρ (έχει παίξει από τον 1ο γύρο), κόντρα σε Σινιάκοβα και Γιουβάν. 

Σάκκαρη και Πεγκούλα έχουν αναμετρηθεί ακόμη τρεις φορές με την Νο6 του κόσμου να προηγείται με 2-1. 

Εκτός όμως από το παιχνίδι της Σάκκαρη με την Πεγκούλα, το πρόγραμμα της Τετάρτης είναι αρκετά ενδιαφέρον με σημαντικές αναμετρήσεις. 

Μάλιστα οι δύο από αυτές είναι rematch από το τουρνουά της Μελβούρνης, όπως αυτή της Γέλενα Οσταπένκο με την Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα με την τελευταία να επικρατεί στα 3 sets, αλλά και εκείνη της Ντάρια Κασάτκινα με την Ίγκα Σφιόντεκ με την Πολωνή να παίρνει τη νίκη στα 2 sets, αλλά να κερδίζει και λίγο αργότερα στο τουρνουά του Ντουμπάι και πάλι με straight sets. 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξει (13:00 GR) η Πάουλα Μπαντόσα κόντρα στην Κόρι Γκοφ, θα ακολουθήσει ο αγώνας της φορμαρισμένης και αήττητης για 8 σερί παιχνίδια Οσταπένκο με την Κρεϊτσίκοβα, ενώ το πρωινό πρόγραμμα θα κλείσουν οι Ονς Ζαμπέρ και Τερέζα Μαρτίνσοβα. 

Στο βραδινό πρόγραμμα (18:00 GR) η Νο1 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα, θα παίξει με την Ζιλ Τάιχμαν, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρώσουν οι Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα με την Μάντισον Μπρενγκλ. 

Σημαντικά παιχνίδια έχουμε και στο Grandstand με την αυλαία να ανοίγει με τον αγώνα της Ελίζε Μέρτενς με την Ανέτ Κονταβεϊτ (14:30 GR) ακολουθεί η Σάκκαρη με την Πεγκούλα ενώ στη συνέχεια θα παίξουν Ντάρια Κασάτκινα και Ίγκα Σφιόντεκ. 

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+1h)

The post Σάκκαρη: Για τα προημιτελικά και τη…ρεβάνς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα