Σάκκαρη: “Δύσκολη αντίπαλος η Πεγκούλα”

Η Μαρία Σάκκαρη σε δηλώσεις της μετά από το τέλος του δραματικού προημιτελικού κόντρα στην Καρολίν Γκαρσία, αναφέρθηκε στην αντίπαλό της στα ημιτελικά του Qatar Open, Τζέσικα Πεγκούλα. 

“Έχουμε παίξει αρκετές φορές με την Τζες, στο WTA Finals, στη Γουαδαλαχάρα, εδώ πέρσι… Παίζει φανταστικά τις δυο τελευταίες σεζόν, είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλη, επιστρέφει πολλές μπάλες. Θα φάω, θα ξεκουραστώ και θα επιστρέψω αύριο για να προσπαθήσω για το καλύτερο.”

Για τη μεγάλη

της νίκη απέναντι στην Γκαρσία η Σάκκαρη τόνισε: “Χρειάστηκε να δουλέψω πολύ σήμερα. Οι συνθήκες ήταν και για τις δυο μας δύσκολες, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά και οι δυο μας στα σερβίς μας, στο 2ο και στο 3ο σετ, δεν δώσαμε πολλές ευκαιρίες για break και αυτό είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στο γυναικείο τένις.”

“Ήταν εντυπωσιακό. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να βρω τρόπους να απειλήσω το σερβίς της, αλλά το tie-break του 3ου σετ ήταν κάτι ξεχωριστό και είμαι χαρούμενη γιατί ήμουν γενναία. Στο tie-break του 2ου σετ δεν ήμουν αρκετά (γενναία). Είμαι πολύ χαρούμενη.”

Όσο για τους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκε στο γήπεδο για μια ακόμη φορά η Ελληνίδα τενίστρια είπε:  “Ήταν εκπληκτικό να ακούω τη μητρική μου γλώσσα από την κερκίδα. Φυσικά υπήρχε κόσμος και από τις δυο χώρες, Γάλλοι και Έλληνες, αλλά είναι θαυμάσιο γιατί γνωρίζω πως πολύς κόσμος ζει εδώ. Ελπίζω να μπορέσουν να επιστρέψουν και αύριο γιατί πραγματικά χρειάζομαι τη στήριξή τους.”

Σάκκαρη και Πεγκούλα θα αναμετρηθούν την Παρασκευή το μεσημέρι (15:30 GR) με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. 

QATAR OPEN SINGLES DRAW l OOP (+1h)

The post Σάκκαρη: “Δύσκολη αντίπαλος η Πεγκούλα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα