Μπαρτσελόνα: Ο Νεγκρέιρα απείλησε με φαξ τους μπλαουγκράνα το 2019 ότι θα δημοσιοποιήσει παρατυπίες τους

Η είδηση ότι η Μπαρτσελόνα έδωσε 1.4 εκατομμύρια ευρώ σε εταιρεία του πρώην διαιτητή και τεχνικού αντιπροέδρου των διαιτητών της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής "El Mundo", ανέφερε ότι ο Ενρίκεθ Νεγκρέιρα απείλησε με φαξ τους Καταλανούς και τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου το 2019, στο οποίο

ανέφερε ότι αν δεν έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές ως προς τη συναλλαγή τους, τότε θα βγάλει στη δημοσιότητα κάθε "ανωμαλία" που διαπίστωσε από πρώτο χέρι στην ομάδα.

Να σημειωθεί ότι ο Ισπανός πρώην διαιτητής δεν δημοσιοποίησε ποτέ κάποια παρατυπία της τότε διοίκησης της Μπαρτσελόνα και δεν προχώρησε στην "απειλή" που ανέφερε στην επιστολή του, την οποία έφερε στο φως η El Mundo.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε ο Νεγκρέιρα στον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου

Σας στέλνω αυτήν την επιστολή αφού γνωρίζω την απάντηση που έχει στείλει ο σύλλογος σε σχέση με το αίτημα που υποβάλετε μέσω του δικηγορικού μου γραφείου.

Η έκπληξη και η απογοήτευσή μου ήταν τεράστια. Μετά από τόσο καιρό μαζί το εκλαμβάνω ως μια απολύτως αδικαιολόγητη προσωπική προσβολή.

Έχω τη σταθερή πρόθεση να υποβάλω καταγγελία στα Δικαστήρια, η οποία σίγουρα θα έχει αρνητικές συνέπειες.

Μέχρι στιγμής δεν έχω ξεκινήσει αυτές τις ενέργειες για να αποφύγω, ακριβώς αυτές τις σοβαρές συνέπειες, τρέφοντας την ελπίδα να καταλήξω σε σωστή κατανόηση σε σχέση με τον ισχυρισμό μου, καθώς δεν πιστεύω ότι άλλο σκάνδαλο θα ευνοήσει την ομάδα, πόσο μάλλον τον κύριο Ροσέλ (σ.σ πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα) δεδομένου ότι τη δικαστική κατάσταση που αντιμετωπίζουν τόσο ο ίδιος όσο και ο κύριο Κοντρέρας, ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλύτερη θέση ούτε από τον κύριο Ρόσελ, δεδομένου του πώς ο τελευταίος τιμολόγησε τη Λέσχη ή τον τιμολόγησε ο τελευταίος.

Μέχρι σήμερα και λαμβάνοντας υπόψη την αμοιβαιότητα στη μεταχείριση που έχω λάβει από εσάς, τους υπόλοιπους πρώην προέδρους και την ομάδα, θεωρώ ότι οφείλω τον σεβασμό και την ευπρέπεια.

Ωστόσο, η τρέχουσα ενέργειά σαε απέναντί μου, με την προσβολή και την προκατάληψη που αυτό συνεπάγεται, δυστυχώς με απαλλάσσει από μια τέτοια αυτοεπιβαλλόμενη υποχρέωση, αναγκάζοντάς με να εμπλέκω τον κ. Rosell και τον κ. Contreras στη νομική διαδικασία που θα κινήσω, στην οποία θα υπερασπιστώ τα συμφέροντα και τα δικαιώματά μου που η ομάδα, δεν έδειξε σεβασμό και επέτρεψε στον εαυτό της να καταπατά ατιμώρητα.

Παρόλα αυτά, και παρά το δικαίωμά μου να ενημερώνω δημόσια την εξουσία για όλα όσα γνωρίζω και μπορώ να αποδείξω και που εντάσσουν τέλεια το σενάριο στο οποίο κινήθηκα και έχει σχέση με εσάς και τους προηγούμενους προέδρους, δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να καταλήξω σε μια δίκαιη συμφωνία και για τα δύο μέρη και όχι στην αδικία στην οποία ο σύλλογος θέλει να με υποβάλει.

Δεν δηλώνω εχθρότητα προς κανέναν από τον σύλλογο και δεν είμαι διατεθειμένος να δημοσιοποιήσω όλες τις παρατυπίες που γνώρισα και βίωσα από πρώτο χέρι σε σχέση με οποιονδήποτε από τον σύλλογο, αλλά θα με αναγκάσετε να το κάνω εάν δεν ξανασκεφτείτε την απόφασή σας και συμμορφωθείτε με τη συμφωνία ότι έπρεπε να συνεχίσρυρ να υπολογίζετε στις υπηρεσίες μου μέχρι το τέλος της προεδρικής θητείας. Τόσο εσείς όσο και ο κ. Rosell, ως αντιπρόεδρος και πρόεδρος και αντιστρόφως, για να μην πω περισσότερα, συμφωνήσατε μαζί μου για όσα σκοπεύετε να διακόψετε ατιμώρητα.

Δυστυχώς, μπροστά σε μια τέτοια πρόταση δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια. Το έργο και οι υπηρεσίες μου που σας παρείχα ήταν άψογα, ούτε το CNA ούτε το RFEF μπορούν και δεν θα με κατηγορήσουν για οτιδήποτε από αυτή την άποψη.

Ζητώ να κάνουμε μια κατ' ιδίαν συνάντηση μεταξύ μας, απολύτως εμπιστευτική, προκειμένου να επιλυθεί οριστικά αυτό το ζήτημα και για το καλό όλων.

Περιμένω να με καλέσετε επειγόντως. Διαφορετικά, θα καταλάβω ότι όχι μόνο με αναγκάζετε, αλλά και με προκαλείτε να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να υπερασπιστώ τα συμφέροντά μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα