Με το δεξί ο Μουζέτι, εκτός ο Τιμ (vid)

Τελικά, το προημιτελικό ντέρμπι του Argentina Open ανάμεσα στον Λορένζο Μουζέτι και τον Ντόμινικ Τιμ δεν επιβεβαιώθηκε αφού ο Αυστριακός αποκλείστηκε στο 2ο γύρο από το Νο101 της παγκόσμιας κατάταξης, Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας.

Ο 27χρονος Περουβιανός που προέρχεται από τα προκριματικά, έκανε την υπέρβαση και με 6-4, 6-4 επί του Τιμ, προκρίθηκε στους “8” καλύτερους

της διοργάνωσης στο Μπουένος Άιρες.

Ο Βαρίγιας πέτυχε τρία breaks έναντι ενός του Αυστριακού στο ματς, ολοκληρώνοντας τη σπουδαία νίκη του μετά από 1 ώρα και 49 λεπτά αγώνα.

Στα προημιτελικά θα συναντήσει τον Λορένζο Μουζέτι ο οποίος επέστρεψε νικηφόρα στο χώμα, όπως ακριβώς τελείωσε την προηγούμενη σεζόν. Ο πρωταθλητής του Hamburg Open 2022, επιβλήθηκε ελεγχόμενα του Πέδρο Καχίν με 6-2, 6-3 και μαζί με τους Αλκαράθ και Νόρι αναμένεται να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο στην Αργεντινή.

“Κέρδισε τον Τιμ, οπότε πιστεύω ότι παίζει πολύ καλά. Πρέπει να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι και στον εαυτό μου και να παίξω όπως σήμερα, πολύ σταθερά” είπε ο Μουζέτι για τον επόμενο αντίπαλό του στα προημιτελικά της Παρασκευής.

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα συνεχίστηκαν και για τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν ο οποίος ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια 6-1, 6-3 από τον Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράγες με τον 26χρονο Ισπανό να σφραγίζει τον προημιτελικό κόντρα στον γηπεδούχο Φραντσίσκο Τσερούντολο.

Οι προημιτελικοί του Argentina Open την Παρασκευή

18:30GR Νόρι-Ετσεβερί
20:00GR Μουζέτι-Βαρίγιας
23:30GR Αλκαράθ-Λάγιοβιτς
01:00GR Τσερούντολο-Ζαπάτα Μιράγιες

ARGENTINA OPEN  DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Με το δεξί ο Μουζέτι, εκτός ο Τιμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα