Σάκκαρη: “Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο” (vid)

Συνοπτική και περιεκτική ήταν η Μαρία Σάκκαρη στις on court δηλώσεις της μετά την πρόκριση στον τελικό του Guadalajara Open επί της Καρολίν Γκαρσία (6-3, 6-0).

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε στο πως νιώθει στο εν λόγω τουρνουά, στο προηγούμενο ματς με την Γαλλία και πόσο την είχε δυσκολέψει, αλλά και στο πως σκοπεύει να παρουσιαστεί απέναντι στην Κάρολαϊν Ντόλεχαϊντ.

“Είπα από την πρώτη μέρα ότι νιώθω

ότι εδώ είναι το τουρνουά μου. Είχα δύσκολα εμπόδια να ξεπεράσω αυτό το διάστημα, μην αναφερθώ στο τι έγινε στο US Open… Είμαι στον τελικό και δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο”, είπε η Σάκκαρη και πρόσθεσε:

“Το τελευταίο ματς που είχα παίξει με την Καρολίν ήταν από τα πιο δύσκολα της καριέρας μου. Σήμερα είπα πως θα παίξω με χαμόγελο, να χαρώ το παιχνίδι. Νιώθω συναισθήματα που δεν έχω νιώσει για καιρό και σκεφτόμουν πως αν δε συμβεί αυτό εδώ, τότε που θα συμβεί; Το έκανα και πλέον έχουμε άλλο ένα παιχνίδι. Να βγω έξω με χαμόγελο και να απολαύσω την τελευταία μέρα μου φέτος στη Γουαδαλαχάρα”.

Maria Sakkari after beating Caroline Garcia to reach Guadalajara Final:

“I felt like this is the week. This is the place I’d overcome a lot of difficult emotions. I don’t want to go back to US Open bc that’s in the past.I couldn’t have asked for anything better this year.”

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκκαρη, “Δεν,sakkari, “den