Madrid Master: Πρόκριση-θρίλερ για Κοέγιο/Τάπια (vids)

Αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Madrid Master. Το Νο1 δίδυμο στην κατάταξη του World Padel Tour βρέθηκε πίσω με σετ και με μπρέικ από τους εξαιρετικούς Χαβιέρ Λεάλ και Αντόνιο Ντιέστρο, ωστόσο βρήκε το σθένος να κυνηγήσει την ανατροπή και εν τέλει να επικρατήσει με 4-6, 7-5, 6-4.

Animal, mastodonte, titán, crack, jefe, figura, monstruo, tifón, número

1. pic.twitter.com/zPfFSkdEcK

World Padel Tour (@WorldPadelTour) September 22, 2023

Τρομερή μάχη έγινε και στην αναμέτρηση των Σάνιο και Αγκουστίν Γκουτιέρες με τους Μαξιμιλιάνο Σάντσες και Λουσιάνο Κάπρα. Το ολοκαίνουριο δίδυμο του… θείου και ανιψιού χρειάστηκε να πάει στη διαδικασία του τάι μπρέικ του τρίτου σετ για να υπερισχύσει και τελικά τα κατάφερε με σκορ 6-3, 1-6, 7-6(9).

Με αυτή την πρόκριση ο Αγκουστίν Γκουτιέρες θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό τουρνουά του WPT, την ώρα που οι Σάντσες και Κάπρα παραμένουν μακριά από ημιτελικούς εδώ και ακριβώς έναν χρόνο, αφού η προηγούμενη παρουσία τους σε τελική τετράδα τουρνουά είχε έρθει στο Madrid Master του 2022.

Στους άλλους δύο προημιτελικούς των ανδρών οι Φεντερίκο Τσινγκότο και Πακίτο Ναβάρο έφτασαν σε μία… ίσως απρόσμενα εύκολη νίκη με 6-4, 6-0 επί των Μόμο Γκονθάλεθ και Χάβι Γκαρίδο, ενώ οι Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ χρειάστηκαν ανατροπή για να υπερισχύσουν με 3-6, 6-1, 6-4 των φορμαρισμένων Γιόν Σανθ και Κόκι Νιέτο.

Στις γυναίκες, το πιο αξιοπρόσεκτο αποτέλεσμα ήταν η νίκη των Βιρτζίνια Ριέρα και Ταμάρα Ικάρδο με 6-4, 6-4 επί των Σοφία Αραούζο και Αλεχάνδρα Σαλαζάρ. Παρόλο που οι Ριέρα και Ικάρδο έχουν φτάσει τουλάχιστον ως τα ημιτελικά σε 6 από τα 7 τελευταία τουρνουά, αυτή τη φορά είναι μπροστά τους ένα εμπόδιο… μεγάλων κυβικών, το οποίο όμως μπόρεσαν να υπερβούν.

Από εκεί και πέρα, οι Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ συνέχισαν την πορεία τους με νίκη 6-0, 6-2 επί των Μάπι και Μάγιο Αλαγέτο. Για τις δίδυμες Ισπανίδες αυτό ήταν το φινάλε της τελευταίας παρουσίας τους στη Μαδρίτης, αφού θα αποσυρθούν στο φινάλε της σεζόν. Σημειώνεται πως οι δυο τους κατέκτησαν στην καριέρα τους πέντε φορές το Madrid Master.

Για της Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ η νίκη ήρθε εύκολα με 6-2, 6-2 επί των Βερόνικα Βιρσέδα και Κλαούντια Γένσεν, ενώ οι Μάρτα Ορτέγκα και Γκέμα Τριάι δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο στις νεαρές Αλεχάνδρα Αλόνσο και Αντρέα Ουστέρο να τις αμφισβητήσουν, επικρατώντας με 6-2, 6-3.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:
Κοέγιο/Τάπια – Λεάλ/Ντιέστρο 4-6, 7-5, 6-4
Α.Γκουντιέρες/Σ.Γκουτιέρες – Σάντσες/Κάπρα 6-3, 1-6, 7-6(9)
Τσινγκότο/Ναβάρο – Γκαρίδο/Γκονθάλεθ 6-4, 6-0
Ντι Νένο/Στούπατσουκ – Νιέτο/Σανθ 3-6, 6-1, 6-4

Χοσεμαρία/Σάντσεθ – Αλαγέτο/Αλαγέτο 6-0, 6-2
Μπρέα/Γκονθάλεθ – Βιρσέδα/Γένσεν 6-2, 6-2
Ριέρα/Ικάρδο – Σαλαζάρ/Αραούζο 6-4, 6-4
Τριάι/Ορτέγκα – Αλόνσο/Ουστέρο 6-2, 6-3

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Κοέγιο/Τάπια – Α.Γκουτιέρες/Σ.Γκουτιέρες
Τσινγκότο/Ναβάρο – Ντι Νένο/Στούπατσουκ
Χοσεμαρία/Σάντσεθ – Μπρέα/Γκονθάλεθ
Ριέρα/Ικάρδο – Τριάι/Ορτέγκα

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα highlights των προημιτελικών:

The post Madrid Master: Πρόκριση-θρίλερ για Κοέγιο/Τάπια (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα