Σερβία: Στον τελικό των διπλών η Χριστοφή

Αν και ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στα προημιτελικά των μονών του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Σερβίας, η Ελένη Χριστοφή παρέμεινε αήττητη στα διπλά και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια συνεργάζεται με την συνομήλική της από τη Σερβία, Καταρίνα Γιόκιτς, και είναι το No1 του ταμπλό. Σήμερα επικράτησαν των No4 του ταμπλό, Μπασάκ Εραϊντίν και Σελίν Σιμούνγιου (Ιρλανδία) με 3-6, 6-4, 10-8, μετά από μία ώρα και 33 λεπτά

αγώνα και προκρίθηκαν στο ματς τίτλου.

Για να φτάσουν ως εδώ, αρχικά κέρδισαν τις Φαμπιάν Γκέτβαρτ (Γερμανία) και Ντάρια Στεφανία Μαλαέσκου (Ρουμανία) με 6-1, 6-1, και μετέπειτα τις Βαλέρι Γκινίνα (Ρωσία) και Ίνγκριντ Βοϊτσινάκοβα (Σλοβακία) με 6-2, 6-3.

Όσον αφορά τα μονά της διοργάνωσης, η Χριστοφή έφτασε ως τα προημιτελικά, έχοντας απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. Στην πρεμιέρα της κέρδισε την Αρίνα Μπουλάτοβα (Ρωσία) με 7-6(0), 6-2, ενώ στον 2ο γύρο επιβλήθηκε της Κατερίνα Λαζαρένκο (Ουκρανία) με 7-6(2), 3-6, 6-3. Στην 8άδα έχασε από την No2 του ταμπλό, Μάρα Γκουθ (Γερμανία) με 6-4, 1-6, 6-3.

The post Σερβία: Στον τελικό των διπλών η Χριστοφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σερβία, Χριστοφή,servia, christofi