Σα να μην πέρασε μια μέρα – VIDEO

Με νίκη επέστρεψε στο ATP Tour ο Άντι Μάρει ο οποίος κάνει σχέδια και για Wimbledon

Στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά τις 14 Ιανουαρίου, όταν και αγωνίστηκε στο Αυστραλιανό Όπεν, ο Άντι Μάρεϊ, έχοντας πλέον το ισχίο του σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αγωνίστηκε με συμπαίκτη τον Φελισιάνο Λόπεζ στα διπλά του Fever Tree Championships.

Ο

Βρετανός, όχι μόνο αγωνίστηκε όμως, αλλά έδειξε σε όλους και πάλι πως σιγά-σιγά επιστρέφει στα καλύτερά του επίπεδα, από πλευράς υγείας.

Μάρεϊ και Λόπεζ μάλιστα, επικράτησαν των Καμπάλ/Φάρα, εκ των φαβορί για τον τίτλο στο Queen’s και Νο1 του ταμπλό, με σκορ 7-6(5), 6-3 και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά και το χαμόγελο στο πρόσωπο του Σκωτσέζου, επέστρεψε για τα καλά.

Δεν ήταν τόσο η νίκη, όσο η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το γεγονός ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, μετά την εγχείρηση στο ισχίο τον περασμένο Ιανουάριο.

“Είχα πει στον εαυτό μου να το διασκεδάσει, ανεξάρτητα με το τι θα συνέβαινε. Μπορεί η κίνησή μου στο court να μην ήταν τέλεια αλλά έπαιξα χωρίς πόνο και το διασκέδασα πραγματικά. Νιώθω ότι πάω καλά” δήλωσε ο Μάρει αμέσως μετά.

Ο 32χρονος Grand Slammer, θα αγωνιστεί και στα διπλά του Wimbledon, αφού βρήκε συμπαίκτη στο πρόσωπο του πρώην Νο1 στα διπλά, Πιερ Χιουζ-Ερμπέ.

QUEEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Σα να μην πέρασε μια μέρα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα