Από την κόλαση στον παράδεισο – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να έφτασε δυο φορές, ένα γκέιμ μακριά από τον αποκλεισμό του από το φετινό Fever Tree Championships, κατάφερε να επιστρέψει ισάριθμες από την κόλαση και προκρίθηκε σε βάρος του Ζερεμί Σαρντί, στην προημιτελική φάση του θεσμού…

Παλικαρίσια ανατροπή από τον Έλληνα τενίστα, που “σφράγισε” για πρώτη φορά στην καριέρα του, το εισιτήριο για τα προημιτελικά του ιστορικού τουρνουά στο Queen’s Club της Αγγλίας.

Ο

Τσιτσιπάς βρέθηκε να ηττάται από τον “δαιμονισμένο” Σαρντί με 4-6, 4-5, ενώ ο Γάλλος είχε τις μπάλες στα χέρια του για να κλείσει το ματς, όμως κατάφερε να επιστρέψει από την κόλαση και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, γλιτώνοντας την αυτοχειρία στο τέλος…

Μετά από δυο ώρες και 43 λεπτά αγώνα, ο Στέφανος επιβλήθηκε με 4-6, 7-6(0), 7-6(4) του αντιπάλου του, Νο65 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, και θα παίξει στη συνέχεια, κόντρα στον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

A battle in West London @StefTsitsipas beats Chardy 4-6 7-6 7-6 at #QueensTennis – and the crowd are loving it! pic.twitter.com/9Y5u847Vky

Tennis TV (@TennisTV) 20 Ιουνίου 2019

Ο Σαρντί, έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά, όμως υπέκυψε στην ανωτερότητα του Στέφανου, ο οποίος από τα μέσα του δευτέρου σετ και έπειτα, ήταν εμφανέστατα καλύτερος στο court.

Πάντως, η… αλλεργία που έχει με την εύκολη νίκη, εμφανίστηκε και πάλι στον 20χρονο Έλληνα, ο οποίος προηγήθηκε δυο φορές με μπρέικ στο καθοριστικό σετ (4-2 και 5-4), αλλά δεν κατάφερε ποτέ να τελειώσει το ματς στο σερβίς του.

Το δεύτερο σερί τάι-μπρέικ, ήταν αυτό που του έδωσε τελικά τη νίκη, αν και δυσκολεύτηκε αφάνταστα να φτάσει σε αυτή, με τον Σαρντί να αρνείται να παραδώσει τα όπλα αρκετές φορές μέσα στο ματς.

FEVER TREE CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Από την κόλαση στον παράδεισο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα