Πέρασε το τεστ ο Φέντερερ – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ ξεπέρασε την δοκιμασία του Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά και προκρίθηκε στην τελική “8αδα” του Noventi Open, στο Χάλε της Γερμανίας, μετά από τρία συναρπαστικά σετ…

Μπορεί ο Τσονγκά να έφτασε… στα όριά του τον “Βασιλιά”, όμως ο Ελβετός κατάφερε να τα βγάλει πέρα και συνεχίζει στην διεκδίκηση του 10ου τίτλου του στο Χάλε.

Αν και η υπόθεση πρόκριση θα μπορούσε να είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα από τον Φέντερερ, ο Γάλλος έδειξε σημάδια σπουδαίου παίκτη, επέστρεψε από πολύ δύσκολη θέση (7-6, 3-1) και οδήγησε το ματς σε τρίτο και καθοριστικό σετ.

Μάλιστα,

μόνο λίγες δεν ήταν οι φορές που πίεσε τον Φέντερερ για να του κάνει μπρέικ και να πάρει εκείνος το προβάδισμα, όμως ο “Μαέστρος” αντέδρασε εξαιρετικά και πήρε εν τέλει τη νίκη μετά από δυο ώρες και 18 λεπτά μάχης.

Τελικό σκορ 7-6(5), 4-6, 7-5 υπέρ του Νο3 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, που στα προημιτελικά του θεσμού θα αντιμετωπίσει το Νο7 του ταμπλό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ.

Tough test: passed@rogerfederer survives a Tsonga onslaught to reach his 17th Halle quarter-final in 17 appearances! pic.twitter.com/X4cbaqtjn3

Tennis TV (@TennisTV) 20 Ιουνίου 2019


Την πρόκριση για την τελική “8αδα” πήρε και ο Νο2 τενίστας του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που επιβλήθηκε του Στιβ Τζόνσον με 6-3, 7-5 και θα παίξει στα προημιτελικά με τον Νταβίντ Γκοφάν.

Την ξέφρενη πορεία του τις τελευταίες εβδομάδες στο Tour συνεχίζει και ο Ματέο Μπερετίνι, που επέστρεψε από το σετ στο οποίο βρέθηκε πίσω, απέναντι στον Αντρέας Σέπι, και προκρίθηκε στους “8” κερδίζοντας τον συμπατριώτη του με 4-6, 6-3, 6-2.

NOVENTI OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πέρασε το τεστ ο Φέντερερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα