Έχει πάρει φόρα η Μαρία! – VIDEO

Στην πρώτη της παρουσία στο κυρίως ταμπλό του BNP Paribas Open, η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στις καλύτερες “32” του θεσμού με δύο σερί straight sets νίκες!

Νέα μεγάλη επιτυχία για τη Μαρία Σάκκαρη στο πρώτο Premier Mandatory τουρνουά της νέας σεζόν, στο WTA Tour.

Μετά τη straight sets νίκη επί της Ντόνα Βέκιτς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε και το Νο21 του κόσμου, Άσλει Μπάρτι επίσης χωρίς απώλειες σετ!

Η Μαρία,

μετά από εξαιρετική εμφάνιση και χωρίς να επιτρέψει στην αντίπαλό της να την πιέσει ιδιαίτερα, επιβλήθηκε 6-4, 6-2 της 21χρονης Αυστραλέζας και προκρίθηκε πανηγυρικά στον 3ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης.

Εκεί θα συναντήσει το Νο17 του ταμπλό, Κόκο Βαντεγουέι μετά την εντυπωσιακή νίκη της Αμερικανίδας με 6-0, 7-6(6) επί της Κάια Κανέπι.

Η Σάκκαρη, Νο58 της παγκόσμιας κατάταξης, σέρβιρε πολύ καλά, δέχθηκε μόλις ένα break στο ματς ενώ με τη σειρά της κατάφερε να πετύχει τέσσερα στο σερβίς της ταλαντούχας αντιπάλου της, ολοκληρώνοντας τη νίκη της σε 1 ώρα και 20 λεπτά αγώνα.

Είναι η πρώτη συμμετοχή της Μαρίας στο κυρίως ταμπλό του BNP Paribas Open, ενός από τα τέσσερα Mandatory τουρνουά της σεζόν στη WTA.

Μετά το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα στη σεζόν, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δείχνει να συνέρχεται και να συνεχίζει την πορεία της προς τα υψηλότερα επίπεδα του γυναικείου τένις.

Ήδη με αυτή την πορεία η Σάκκαρη έχει κερδίσει πέντε θέσεις στην κατάταξη και θα βρεθεί στο Νο53 ενώ σε περίπτωση νίκης επί της Βαντεγουέι, θα σπάσει το ρεκόρ της που είναι η 48η θέση της κατάταξης.

Σάκκαρη και Βαντεγουέι θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους…

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

The post Έχει πάρει φόρα η Μαρία! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα