Ρώμη: Ο Κραΐνοβιτς λύγισε στα δύο tie-break τον Τιάφο (vid)

19:10 8/5/2022 - Πηγή: Tennis24

O Φίλιπ Κραΐνοβιτς σημείωσε την 1η νίκη στο φετινό κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Ρώμης, επικρατώντας του Αμερικανού Φράνσις Τιάφο με 7-6( 7), 7-6(4) σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες. 

Το παιχνίδι στο κεντρικό court κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Σέρβο να σημειώνει δύο πόντους περισσότερους από τον αντίπαλό του (96-94), με τα service να έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. 

Στο 1ο set ο Κραΐνοβιτς χρειάστηκε να κάνει ένα τεράστιο hold σβήνοντας 4 break-points, ισοφαρίζοντας σε 3-3,

αλλά κι ένα ακόμη λίγο αργότερα όπου ισοφάρισε με 4-4. Το set κατέληξε στον Σέρβο μετά από ένα δραματικό tie-break με τον Νο56 του κόσμου να μετατρέπει το εύθραυστο 6/6 σε 9/7.

Το 2ο σκέλος ξεκίνησε με τον Τιάφο να βρίσκει break νωρίς (1-0) παίρνοντας προβάδισμα στη συνέχεια με 3-1 και 4-2. Ο Κραΐνοβιτς πήρε πίσω το χαμένο του service ισοφαρίζοντας σε 4-4, ενώ στο 10ο game είχε την ευκαιρία να κλείσει το παιχνίδι με τον Τιάφο να σβήνει το πρώτο match-point της αναμέτρησης κάνοντας το 5-5.

Στο 2ο tie-break ο Τιάφο προηγήθηκε με 4/3, όμως ένα σερί τεσσάρων πόντων από τον Κραΐνοβιτς χάρισε στον Σέρβο την 3η νίκη καριέρα στη διοργάνωση και την πρώτη μετά από 2020. 

Όσο για τον Τιάφο, ο Αμερικανός έμεινε για 3η σερί συμμετοχή στο τουρνουά της Ρώμης χωρίς νίκη μένοντας εκτός από τον 1ο γύρο. 

Στον επόμενο γύρο ο Κραΐνοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ με τους δύο παίκτες να έχουν από δύο νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις, όλες σε σκληρή επιφάνεια. 

Την πρόκριση για τη φάση των “32” πήρε και ο Χιλιανός Κριστιάν Γκαρίν, ο οποίος επικράτησε του Ιταλού Φραντσέσκο Πασάρο με 6-3, 6-2 και θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Κάρλος Αλκαράθ. 

INTERNAZIONALI BNL D’ITALIA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Ο Κραΐνοβιτς λύγισε στα δύο tie-break τον Τιάφο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρώμη, Κραΐνοβιτς, -break, Τιάφο,romi, kraΐnovits, -break, tiafo