Σπουδαία λόγια του Τζόκοβιτς για Αλκαράθ (vid)

09:50 8/5/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν κατάφερε να προκριθεί στον 55ο Masters τελικό της καριέρας του, γνωρίζοντας την ήττα από τον απίστευτο Κάρλος Αλκαράθ στον πρώτο ημιτελικό του Mutua Madrid Open το Σάββατο.

Μετά από μια συγκλονιστική μάχη όπου παίχτηκε τένις υψηλού επιπέδου, ο 19χρονος Ισπανός κατάφερε να ανατρέψει το προβάδισμα του Νόλε και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη με 6-7(5), 7-5, 7-6(5) με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος που κερδίζει τον Τζόκοβιτς και τον Ναδάλ στο ίδιο τουρνουά στο χώμα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης,

ο Τζόκοβιτς εξύμνησε την ποιότητα και την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζει ήδη τις κρίσιμες στιγμές στα παιχνίδια του ο Αλκαράθ.

“Του αξίζουν συγχαρητήρια. Διατήρησε τη ψυχραιμία του και συγκράτησε τα νεύρα του πολύ καλά. Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις τέτοια ωριμότητα σε αυτή την ηλικία. Του άξιζε η νίκη. Το kick serve του εδώ σε αυτό το υψόμετρο ήταν τεράστιο και πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω. Δεν ένιωθα τις επιστροφές μου από αυτή την πλευρά. Σέρβιρε πολύ kick και έδινε στον εαυτό του προβάδισμα στον πόντο” είπε ο Τζόκοβιτς για το φαινόμενο.

Παρά την ήττα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά και έδειξε ότι γρήγορα-γρήγορα φτάνει στα επιθυμητά επίπεδα, τόσο αγωνιστικής όσο και φυσικής κατάστασης σε σχέση με τα πρώτα του τουρνουά στη σεζόν που ηταν εμφανής η απουσία του από το tour.

“Σίγουρα έπαιξα πολύ καλό τένις, εννοώ το καλύτερο που έχω παίξει φέτος. Μάλλον όταν περάσει η απογοήτευση από την ήττα αυτού του αγώνα, θα έχω πολλά θετικά να θυμάμαι από αυτήν την εβδομάδα” είπε χαρακτηριστικά.

Άλλωστε, την Κυριακή (08/05) ξεκινάει το Rome Masters όπου ο Τζόκοβιτς δεν αποκλείεται να συναντήσει στα ημιτελικά τον Ράφαελ Ναδάλ.

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Σπουδαία λόγια του Τζόκοβιτς για Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπουδαία, Τζόκοβιτς, Αλκαράθ,spoudaia, tzokovits, alkarath