Ράφαελ Ναδάλ: Ακόμη ένα ψυχολογικό τεστ

12:16 4/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο πρώην τενίστας και πλέον αναλυτής του SkySports Μαρκ Πέιτσι, μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο Ράφαελ Ναδάλ αυτήν την χρονική περίοδο…

Δεν είναι η πρώτη και πιθανόν ούτε η τελευταία φορά που ο Ράφαελ Ναδάλ έρχεται αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Ισπανός, ταλαιπωρείται για πολλοστή φορά από τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος δεν θα τον αφήσει να αγωνιστεί όλο τον Μάρτιο, ενώ τον έχει αναγκάσει από την αρχή του 2018 να κρατάει μικρό καλάθι, όσον αφορά τους στόχους του στη νέα

σεζόν.

Το ταλαιπωρημένο δεξί του γόνατο περνάει ακόμη μια δοκιμασία και μαζί του ο ίδιος ο Ράφα “δοκιμάζεται” βάζοντας τον εαυτό του να περάσει ακόμη ένα ψυχολογικό τεστ, ίσως το πιο δύσκολο από κάθε άλλη φορά.

Ο 47χρονος Βρετανός Μαρκ Πέιτσι, πρώην Νο80 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, μίλησε στο SkySports για την κατάσταση που βιώνει ο Ναδάλ, επισημαίνοντας πως περνάει την πιο δύσκολη φάση της ζωής του και πρέπει να βγει δυνατός από αυτήν, γιατί μπορεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

”Όταν καταφέρνεις και επιστρέφεις στο υψηλότερο επίπεδο, μετά από διάφορα σημαντικά προβλήματα τα οποία έχεις αντιμετωπίσει κατάματα, είναι αποκαρδιωτικό να βρίσκεσαι ξανά σε τέτοια κατάσταση. Είμαι σίγουρος πως είναι πιο επίπονο από κάθε άλλη φορά.

Πάντως, δεν έχω αμφιβολία, πως μπορεί να επιστρέψει στην καλύτερη κατάστασή του, όπως ακριβώς ήταν στην περσινή χρονιά, αρκεί το σώμα του να τον αφήσει να το κάνει αυτό. Ψυχολογικά, δεν έχω αμφιβολία πως μπορεί να φτάσει και πάλι στην κορυφή.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ράφαελ Ναδάλ: Ακόμη ένα ψυχολογικό τεστ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα