Φιλανθρωπικός αγώνας Φέντερερ-Σοκ

11:03 4/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Ρότζερ Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Τζακ Σοκ σε φιλανθρωπικό αγώνα, για λογαριασμό του ιδρύματος Roger Federer Foundation.

Ο 36χρονος Ελβετός έχει δείξει ουκ ολίγες φορές τις φιλανθρωπικές του ευαισθησίες και μέσω της Roger Federer Foundation έχει βοηθήσει εκατομμύρια παιδιά στην Αφρική ανά τα χρόνια, έχοντας κάνει την ζωή τους καλύτερη σε όλους τους τομείς.

Ο

Ρότζερ έχει διοργανώσει τέσσερις μεγάλους φιλανθρωπικούς αγώνες μέχρι στιγμής για την εταιρεία του, τα έσοδα των οποίων πηγαίνουν για καλό σκοπό. Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν, θα διεξαχθεί και το Match For Africa 5, με αντίπαλο αυτήν τη φορά τον καλό του φίλο, Αμερικανό Τζακ Σοκ.

Σε δηλώσεις του ο “Βασιλιάς” μίλησε για τον συγκεκριμένο αγώνα που θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου στο Σαν Χοσέ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και την φιλανθρωπική του ιδιότητα, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος θα βοηθήσει από μέρους του σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Αναλυτικά όσα είπε:

”Πιστεύω στην δύναμη των ανθρώπων. Ξέρουμε πως μια σωστή παιδεία είναι καθοριστική για την σωστή ανατροφή των παιδιών, ώστε να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους. Θέλουμε να βοηθήσουμε πάνω από 1.000.000 παιδιά να έχουν την ευκαιρία για σωστή διαπαιδαγώγηση, από το τέλος του 2018 και έπειτα.

Στο Σαν Χοσέ θα γίνει το πέμπτο Match for Africa, το οποίο θα μας βοηθήσει να κάνουμε εφικτούς κάποιους στόχους μας. Είμαι ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος κατά τη γνώμη μου είναι ο μεγαλύτερος φιλάνθρωπος στον κόσμο.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φιλανθρωπικός αγώνας Φέντερερ-Σοκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα