Θέλει νίκη για να μείνει «ζωντανός»

Ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός» στη «μάχη» του εφετινού τίτλου (19:30 Novasports1HD). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το τρίποντο κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο και παράλληλα, ελπίζουν πως θα δικαιωθούν στην έφεση που έχουν κάνει για την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα πιστεύουν πως θα πάρουν και τον
αγώνα με τον ΠΑΟΚ στα χαρτιά, μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία και τα όσα ακολούθησαν.

Άπαντες στο λιμάνι τις τελευταίες ημέρες προσπάθησε να στρέψει την προσοχή των παικτών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας την κρισιμότητας της αναμέτρησης, αλλά και το μεγάλο γόητρο που παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτά τα ματς. Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος ζήτησε από τους παίκτες τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε μια αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω τιμωρίας των «ερυθρολεύκων».

Ο Όσκαρ Γκαρθία έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Καταλανός τεχνικός δεν ετοιμάζει εκπλήξεις και παίζεται μόνο μια θέση στο βασικό σχήμα, που τη διεκδικούν οι Μάριν και Πάρντο.

Τα πλάνα του Γκαρθία:
Keywords
Τυχαία Θέματα