Ράφα, Τσίτσι και Καναδέζικο blockbuster

12:18 7/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Σπουδαία ημέρα η Τετάρτη στο Rogers Cup με τους Ναδάλ και Τσιτσιπά να πραγματοποιούν το φετινό τους ντεμπούτο στη διοργάνωση

Πέρυσι αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι στον τελικό του Τορόντο, με τον Ράφαελ Ναδάλ να επικρατεί ελεγχόμενα του Στέφανου Τσιτσιπά για τον 4ο τίτλο του στο Rogers Cup.

Φέτος, βρίσκονται στο ίδιο μέρος του ταμπλό και σήμερα θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο Καναδέζικο Masters, με σκοπό να επιβεβαιώσουν το μεταξύ τους ραντεβού στα ημιτελικά της διοργάνωσης…

Μεσημεριάτικα

αγωνίζεται ο Ναδάλ ο οποίος θα ανοιξει το πρόγραμμα στο κεντρικό court (19:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) με αντίπαλο τον qualifier, Ντάνιελ Έβανς που έκανε την υπέρβαση και απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Ο 33χρονος Ισπανός, Νο2 στον κόσμο και Νο1 του ταμπλό, επιστρέφει μετά την ήττα από τον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του Wimbledon και χρειάζεται να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης για να διατηρήσει τη 2η θέση της κατάταξης. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ο Φέντερερ θα τον ξεπεράσει στο Νο2.

Στο δεύτερο μεγαλύτερο court θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς (23:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), αντιμετωπίζοντας τον επικίνδυνο Πολωνό, Χούμπερτ Χουρκάτς σε μια ενδεχόμενη πρόβα για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Davis Cup του Σεπτεμβρίου στο Τατόι (αν και ο Χουρκάτς δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τη συμμετοχή του).

Ο Στέφανος, το νέο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, μετράει τρεις νίκες απέναντι στον 22χρονο αντίπαλό του, Νο48 στον κόσμο, δύο εκ των οποίων στο φετινό tour (Μασσαλία και Ντουμπάι).

Από το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζει (01:30GR) ο Καναδέζικος εμφύλιος του παλιού Μίλος Ράονιτς με το νέο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου τένις, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, στη δεύτερη μεταξύ τους συνάντηση μετά τη νίκη του Ράονιτς πέρυσι στο Indian Wells Masters.

ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Στο γυναικείο τουρνουά του Τορόντο, η Σερίνα Γουίλιαμς θα κάνει το ντεμπούτο της στη διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας στο βραδινό πρόγραμμα (02:00GR) την επικίνδυνη και φιλόδοξη, Ελισέ Μερτένς.

Τον πρώτο της αγώνα δίνει και η Σιμόνα Χάλεπ κόντρα στην Τζέιμι Μπράντι.

WTA ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Ράφα, Τσίτσι και Καναδέζικο blockbuster appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα