Οδυνηρή ήττα για Σάκκαρη στο Τορόντο…

00:27 7/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Μαρία Σάκκαρη έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη κόντρα στην Άλισον Ρίσκε για τον πρώτο γύρο του Τορόντο στον οποίο είχε τρία match point κόντρα στην αντίπαλό της…

Ακόμα μία “τσάμπα” φετινή ήττα για τη Μαρία Σάκκαρη…

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια έπαιξε σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα της κόντρα στην Άλισον Ρίσκε, σπουδαίο τένις, έφτασε μάλιστα μία ανάσα από τη νίκη έχοντας τρία match point στο tie break του τρίτου σετ αλλά δεν τα εκμεταλλεύτηκε και μοιραία ηττήθηκε

από την Αμερικανίδα με 4-6, 6-2, 7-6(7) για τον πρώτο γύρο του Τορόντο.

Σε πολλές στιγμές του αγώνα η Μαρία είχε το πάνω χέρι αλλά δεν κατάφερε να “σκοτώσει” την αντίπαλό της.

Προηγήθηκε με σετ, προηγήθηκε με break στο τρίτο σετ ενώ το αποκορύφωμα ήρθε στο tie break του τρίτου σετ όπου είχε το 6-3 και το τριπλό match point με την έμπειρη όμως Αμερικανίδα να κάνει το “θαύμα” της και να ανατρέπει πλήρως την κατάσταση.

Η Ρίσκε, μάλιστα, βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και πανηγύρισε “χτυπώντας” απαλά την κοιλιά της αναγνωρίζοντας ακόμα περισσότερο τη δυσκολία της προσπάθειάς της!

Ήταν μία “κακή” ήττα για τη Μαρία από ψυχολογικής κυρίως άποψης μιας και δεν “σκότωσε” ένα δικό της ματς στο οποίο, εν πολλοίς, έπαιξε καλό τένις.

Οφείλει τώρα να διαγράψει τον αγώνα αυτό το μυαλό της διορθώνοντας τα κακώς κείμενα και να πάει στο Σινσινάτι ώστε να τα δώσει όλα στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Αμερικανικό Όπεν.

Έχασε και η Μπάρτι!

Η Άσλεϊ Μπάρτι, μετά τον σχετικά πρόωρο αποκλεισμό της στο Wimbledon (από τη Ρίσκε), ηττήθηκε, με ανατροπή μάλιστα, στο Τορόντο!

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο ηττήθηκε από την επικίνδυνη Σοφία Κένιν με 6-7(4), 6-3, 6-4 με τη νεαρή Αμερικανίδα να έχει να καυχιέται πως έχει κερδίσει φέτος τόσο τη Σερίνα Γουίλιαμς όσο και τη Μπάρτι!

ROGERS CUP WTA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Οδυνηρή ήττα για Σάκκαρη στο Τορόντο… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα