Πρόωρος αποκλεισμός για Κύργιο στον Καναδά – VIDEO

09:06 7/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Κάιλ Έντμουντ έθεσε “νοκ άουτ” νωρίς τον Νικ Κύργιο στο Rogers Cup του Μόντρεαλ

Μετά από έξι σερί νίκες, δύο εκ των οποίων Top10 (Τσιτσιπάς, Μεντβέντεφ) και τον θρίαμβο στην Ουάσινγκτον, ο Νικ Κύργιος προσγειώθηκε απότομα στο ATP Tour αφού αποκλείστηκε στον πρώτο του αγώνα στο Μόντρεαλ.

Ο Κάιλ Έντμουντ, Νο33 της παγκόσμιας κατάταξης, έπαιξε πιο αποφασιστικά και συγκεντρωμένα απ’τον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει μια απόλυτα ελεγχόμεη και άξια νίκη

με 6-3, 6-4, μέσα σε μόλις 67 λεπτά επί του “κουρασμένου” Κύργιου.

Πετυχαίνοντας από ένα break σε κάθε σετ, στο 6ο του 1ου (4-2) και στο 9ο του 2ου (5-4), ο Έντμουντ πέτυχε την πρώτη του νίκη σε δύο αναμετρήσεις με τον Κύργιο και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Rogers Cup, εκεί όπου τον περίμενε ο Νταντίλ Μεντβέντεφ τον οποίον ο Κύργιος κέρδισε πριν λίγες ημέρες στον τελικό της Ουάσινγκτον.

“Προφανώς και ήταν πολύ δύσκολο να παίζεις με τον Νικ στο πρώτο ματς, έναν από τους καλύτερους σέρβερ στο tour. Κατάφερα να σερβίρω πολύ καλά σήμερα και είχα τον έλεγχο των πόντων. Ήταν μια καλή νίκη για μένα” είπε ο 24χρονος Βρετανός που δεν αντιμετώπισε break point στα service games του.

He had you there, @kyle8edmund @NickKyrgios #CoupeRogers pic.twitter.com/L0SVlPMjYz

Tennis TV (@TennisTV) August 6, 2019

Δύσκολη πρόκριση στο 2ο γύρο της Masters διοργάνωσης, πήρε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που επέστρεψε σε hard court τουρνουά, για πρώτη φορά μετά το Miami Masters τον Μάρτιο!

Ο Γερμανός, Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο3 του ταμπλό, επικράτησε 7-6(4), 6-4 του Κάμερον Νόρι και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Μόντρεαλ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Νικολόζ Μπασιλασβίλι μετά και τη νίκη του Γεωργιανού με 2-6, 6-2, 6-3 επί του Ζαν-Λενάρντ Στρουφ.

“Είχε πλάκα που έπαιξα πάλι σε αυτό το court. Ελπίζω να παίξω κι άλλα παιχνίδια αυτή την εβδομάδα εδώ. Είμαι χαρούμενος με την αρχή που έκανα” δήλωσε ο Ζβέρεφ που είχε κατακτήσει πριν δύο χρόνια το Rogers Cup στο Μόντρεαλ, με νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό.

Ράντου Άλμποτ, Γκουίντο Πέγια, Μπόρνα Τσόριτς, Τζον Ίσνερ και Μάριν Τσίλιτς, εξασφάλισαν επίσης το εισιτήριο για το 2ο γύρο του Καναδέζικου Masters.

ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Πρόωρος αποκλεισμός για Κύργιο στον Καναδά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα