Ψάχνει μια ακόμη ευκαιρία

Τρεις από τους τέσσερις ημιφιναλίστ του New York Open, είναι Αμερικάνοι με μοναδική εξαίρεση τον εξαιρετικό Καναδό, Μπράιντεν Σνουρ

Ο Σαμ Κουέρι, πέρυσι βρέθηκε ένα tie break μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, χάνοντας απ’τον Κέβιν Άντερσον (το τουρνουά διεξαγόταν στο Μέμφις).

Φέτος, ο Big Sam θα έχει άλλη μια ευκαιρία για τον τίτλο στο indoor τουρνουά της πατρίδας του το οποίο έχει μεταφερθεί στο Long

Island.

Ο 31χρονος Αμερικανός, Νο49 της παγκόσμιας κατάταξης, έβαλε τέλος στην εξαιρετική παρουσία του Ταϊβανέζου, Τζέισον Τζανγκ στη Νέα Υόρκη και με 6-3, 3-6, 6-3 επί του αντιπάλου του, σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Καναδό qualifier, Νο154 στον κόσμο που συνέχισε την εξαιρετική του παρουσία στη Νέα Υόρκη, κερδίζοντας με 6-7(7), 7-6(5), 7-5 τον Πάολο Λορένζι.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, το Νο1 του ταμπλό Τζον Ίσνερ, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Τζόρνταν Τόμπσον, επικρατώντας με 6-4, 6-1 του Αυστραλού σε 63 λεπτά αγώνα.

Ο Ίσνερ πρόλαβε να βγάλει 16 άσους στο ματς και έδειξε πανέτοιμος για τη μάχη των δύο big servers της διοργάνωσης, κόντρα στον συμπατριώτη του, Ρέιλι Όπελκα.

Ο 21χρονος από τη Φλόριντα, κέρδισε με τη σειρά του 6-3, 6-4 τον Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ και παρέμεινε στο κυνήγι του πρώτου του ATP τίτλου.

NEW YORK OPEN DRAW l OOP (-7h)

The post Ψάχνει μια ακόμη ευκαιρία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα