Τρεις επιστροφές, δύο σημαντικές απουσίες

Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (16/02, 19:00, live Novasports.gr) βρίσκονται και πάλι οι Φεντερίκο Μακέντα, Εργκούς Κάτσε και Χρήστος Δώνης. Οι δύο πρώτοι εξέτισαν ποινή καρτών στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Δώνης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Παράλληλα ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε σε κανονικό ρυθμό την Παρασκευή, είναι σε
καλύτερη κατάσταση μετά το κάταγμα στην μύτη που υπέστη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και θα αγωνιστεί - εφόσον επιλεγεί από τον προπονητή του - με ειδική μάσκα στο ματς με τον Αστέρα.

Σημαντική η απουσία των τραυματιών Ινσούα και Κουλιμπαλί, ενώ για αγωνιστικούς λόγους έμεινε εκτός αποστολής και ο Εμμανουηλίδης (είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων).

Ο Δώνης αναμένεται να επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα του Παναθηναϊκού και το πιθανότερο είναι οι Πράσινοι να αγωνιστούν απέναντι στους Πελοποννήσιους με τους: Διούδη, Οικονόμου, Μαυρομμάτη, Κολοβέτσιο, Γιόχανσον, Κάτσε, Δώνη, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Μακέντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα