Déjà vu για Μεντβέντεφ και Μονφίς – VIDEO

Ντανιήλ Μεντβέντεφ και Γκαέλ Μονφίς κερδίζοντας τους Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά και Νταμίρ Ντζουμούρ αντίστοιχα, “σφράγισαν” το δεύτερο συνεχόμενο ραντεβού τους σε ημιτελικά ΑΤΡ διοργάνωσης, αυτή την φορά στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας…

Όπως ακριβώς έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη Σόφια της Βουλγαρίας, οι Ντανιήλ Μεντβέντεφ και Γκαέλ Μονφίς θα τεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο στο ABN AMRO Tournament του Ρότερνταμ.

Οι δυο τους βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και δεν παραλείπουν να το

επιβεβαιώνουν κάθε φορά που τος δίνεται η ευκαιρία. Την Παρασκευή, Μεντβέντεφ και Μονφίς έκαναν πειστικές εμφανίσεις, δεν έχασαν καν σετ και προκρίθηκαν στους “4” του θεσμού στην Ολλανδία.

Πρώτα ήταν ο έμπειρος Γάλλος, που κερδίζοντας με εντυπωσιακό τρόπο τον Νταμίρ Ντζουμούρ, προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στα ημιτελικά ΑΤΡ διοργάνωσης.

Ο Μονφίς χρειάστηκε μόλις 69 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Βόσνιου αντιπάλου του με 6-1, 6-2 και να πάρει το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά του 500αριου τουρνουά στο Ρότερνταμ.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μεντβέντεφ, συνέχισε το αήττητο σερί του σε indoor διοργανώσεις, και κατακτώντας την όγδοη σερί του νίκη, κέρδισε στο ντέρμπι των πρωταθλητών της περασμένης εβδομάδας τον Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά.

Παίζοντας ψύχραιμα όποτε έπρεπε και εκμεταλλευόμενος την άσχημη μέρα στην οποία βρέθηκε ο Γάλλος αντίπαλός του, ο Μεντβέντεφ επικράτησε με 6-4, 6-2 του Τζο και “έκλεισε” τον ημιτελικό του Σαββάτου με τον Γκαέλ Μονφίς.

Red hot @DaniilMedwed is into the semis as he wins his seventh match in a row, ending Tsonga’s own 7-match win streak#abnamrowtt pic.twitter.com/EekCdLtFMl

Tennis TV (@TennisTV) 15 Φεβρουαρίου 2019

Ο “La Monf” θα ψάξει την εκδίκησή του σε βάρος του Μεντβέντεφ, μετά την άνετη νίκη του δεύτερου το προηγούμενο Σάββατο στη Σόφια, όμως το Νο5 του ταμπλό βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και μάλλον δύσκολα θα μείνει εκτός τελικού.

Το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών στο Ρότερνταμ, θα προκύψει από τις αναμετρήσεις του Στάνισλας Βαβρίνκα με τον Ντένις Σαποβάλοφ, και του Κέι Νισικόρι με τον Μάρτον Φούτσοβιτς.

ABN AMRO TOURNAMENT SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Déjà vu για Μεντβέντεφ και Μονφίς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα