Ασταμάτητος Βαβρίνκα στο Ρότερνταμ! – VIDEO

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Στάνισλας Βαβρίνκα σε έναν χορταστικό προημιτελικό στο Ρότερνταμ κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ παίρνοντας τελική τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά!

Πρώτος φετινός ημιτελικός για τον Σταν Βαβρίνκα!

O 33χρονος τενίστας, νικητής της διοργάνωσης στο Ρότερνταμ το 2015, προηγήθηκε με σετ και διπλό break του 19χρονου Ντένις Σαποβάλοφ, ωστόσο, είδε τον εκρηκτικό νεαρό να κάνει μια τρομερή επιστροφή από τόσο δύσκολη κατάσταση και να τον υποχρεώνει σε tie

break στο δεύτερο σετ!

Εντέλει, ο Stan the Man βρήκε τα κουράγια να κλείσει το ματς πριν οδηγηθεί σε ένα “οδυνηρό” για αυτόν τρίτο σετ κερδίζοντας τον μαχητικό Καναδό με 6-4, 7-6(4) παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ρότερνταμ!

Άργησε να πάρει μπρος ο Σαποβάλοφ του οποίου οι επιστροφές ήταν σε κακή μέρα μέχρι να φτάσουμε στο κατά του 1-4 στο δεύτερο σετ όταν και αφυπνίστηκε και άρχισε να παίζει πολύ σπουδαίο τένις δείχνοντας εν πλήρη αφθονία το πλούσιο ταλέντο του.

Ένα break ήταν υπεραρκετό για να δώσει στον Σταν το πρώτο σετ ενώ ο Ελβετός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο σερβίς του μέχρι και το 4-1 του δεύτερου σετ μην έχοντας παραχωρήσει ούτε ένα break point!

Εκεί, είχε game point για το καταδικαστικό εν πολλοίς 5-1, δεν το έκανε και είδε τον Σαποβάλοφ να μειώνει σε 4-3 και εν συνεχεία να του σπάει ξανά το σερβίς σερβίροντας για το ματς στο 5-4!

Το μομέντουμ ήταν υπέρ του Καναδού που έφτασε δύο πόντους μακριά από την ισοφάριση στο υπέρ του πλέον 6-5 αλλά ο Βαβρίνκα, έμπειρος στο να διαχειρίζεται “οριακές” καταστάσεις, έβγαλε αντίδραση, έστειλε αρχικά το σετ στο tie break και εν συνεχεία το πήρε ελεγχόμενα με 7-4.

Τον Κέι Νισικόρι θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Σαββάτου ενώ το άλλο ζευγάρι, θυμίζουμε, περιλαμβάνει τους Μεντβέντεφ-Μονφίς!

O Ιάπωνας εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά, επικρατώντας ελεγχόμενα 6-3, 6-2 του Μάρτον Φούτσοβιτς.

Παρασκευή 15/2: Προημιτελικοί ABN AMRO Open
Nishikori (Japan) Fucsovics (Hungary) 6-3 6-2
Wawrinka (Switzerland) beat Shapovalov (Canada) 6-4 7-6(4)
Medvedev (Russia) beat Tsonga (France) 6-4 6-2
Monfils (France) beat Dzumhur (Bosnia) 6-1 6-2

ABN AMRO TOURNAMENT SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Ασταμάτητος Βαβρίνκα στο Ρότερνταμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα