Προβλημάτισε και αποκλείστηκε ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ ήταν πολύ κακός αγωνιστικά σε ακόμα έναν αγώνα του στη φετινή σεζόν και υπέστη την τρίτη σερί ήττα του από τον Φερνάντο Βερντάσκο.

Συνεχίζει να προβληματίζει…

Μετά την πιο “βαριά” ήττα της καριέρας του που ήρθε στον 1ο γύρο του Ρολάν Γκαρός από τον Στάνισλας Βαβρίνκα, ο Άντι Μάρεϊ συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και σε συνθήκες που κανονικά ευνοούν πολύ το παιχνίδι του, δηλαδή η indoor σκληρή επιφάνεια.

Ο 33χρονος Βρετανός έδειξε ακόμα εντελώς ανέτοιμος να κάνει την διαφορά στο κορυφαίο επίπεδο και αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του

στο νεοσύστατο τουρνουά της Κολονίας από τον γερόλυκο Φερνάντο Βερντάσκο με 6-4, 6-4.

Αυτή ήταν μάλιστα η τρίτη σερί νίκη του Ισπανού επί του Μάρεϊ που έχει βελτιώσει στο 13-4 ένα h2h που ήταν εφιαλτικό για αυτόν πριν από το 2018.

Πάρα πολλά προβλήματα είχε το παιχνίδι του Σκωτσέζου με το σερβίς του να είναι εντελώς εκτός ρυθμού (δέχτηκε τέσσερα breaks συνολικά) ενώ έκανε πολύ εύκολα αβίαστα λάθη που του τον εμπόδισαν να βρει τον οποιονδήποτε ρυθμό στο παιχνίδι του.

Ο Βερντάσκο θα αντιμετωπίσει τώρα το Νο1 του ταμπλό και μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε ένα ματς που κρύβει παγίδες για τον ασταθή Γερμανό…

Ο Μάριν Τσίλιτς, επίσης σε όχι καλή κατάσταση, πέρασε τα πάνδεινα κόντρα στον Μάρκος Χιρόν αλλά κέρδισα εντέλει πολύ δύσκολα τον Αμερικανό τενίστα με 6-2, 4-6, 6-3 και θα παίξει με τον πολύ ανεβασμένο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα σε έναν πολύ επικίνδυνο 2ο γύρο.

COLOGNE OPEN DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Προβλημάτισε και αποκλείστηκε ο Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα