Καράτσεφ: “Μπορώ να τα βάλω με τους Τop10”

Αυτή τη στιγμή, είναι ίσως ο τενίστας με την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον κόσμο!

Και πώς θα μπορούσε να μην είναι, άλλωστε, ο φοβερός Ασλάν Καράτσεφ ο οποίος, στα 27 του, από το πουθενά πραγματικά, έχει μετατραπεί από παίκτη Challenger σε ημι-φιναλίστ Grand Slam και τροπαιούχο σε 500ρι τουρνουά έχοντας κάνει άλμα στο Νο27 του κόσμου όνας εκτός Τοπ100 στις αρχές της σεζόν.

Ειδικά η νίκη επί του Αντρέι Ρούμπλεφ στα ημιτελικά του Ντουμπάι έχει τονώσει το ηθικό του Καράτσεφ ότι μπορεί να τα βάλει,

και να κερδίσει μάλιστα, τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο!

“Στο Ντουμπάι, προετοίμαζα τον εαυτό μου για κάθε ματς ξεχωριστά γνωρίζοντας ότι κάθε αγώνας θα ήταν τρομερά δύσκολος ειδικά σε μια τόσο γρήγορη επιφάνεια όπου μια απώλεια σερβίς μπορεί να σου στοιχίσει το ματς”.

“Πνευματικά, για μένα, το πιο δύσκολο ματς ήταν αυτό με τον Ροέμπλεφ. Προετοίμαα τον εαυτό μου πολύ δυνατά για τον αγώνα αυτό. Είμασταν συμπαίκτες την περασμένη εβδομάδα στη Ντόχα και κερδίσαμε τον τίτλο και τώρα έπρεπε να είμαστε αντίπαλοι”.

“Η νίκη σε αυτό το ματς που δίνει την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να αγωνιστώ στο επίπεδο των Τοπ10 παικτών” ανέφερε το πρόσωπο των ημερών στο παγκόσμιο τένις.

Κώστας Αϊτάκης

The post Καράτσεφ: “Μπορώ να τα βάλω με τους Τop10” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα