Miami Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Φλόριντα

Σε αντίθεση με το ανδρικό τουρνουά, οι περισσότερες κορυφαίες γυναίκες στον κόσμο θα δώσουν κανονικά το παρόν στο σπουδαίο τουρνουά του Μαϊάμι που ξεκινάει στις 23 Μαρτίου στο Hard Rock Stadium.

Οι 19 από τις 20 κορυφαίες της κατάταξης, θα αγωνιστούν στο WTA 1000 τουρνουά με χρηματικά έπαθλα που αγγίζουν τα 3 εκ. δολάρια. Μοναδική εξαίρεση από το Top20, η Σερίνα Γουίλιαμς που τελευταία στιγμή απέσυρε τη συμμετοχή

της.

Η Μαρία Σάκκαρη που έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν αλλά προέρχεται από τον απρόσμενο αποκλεισμό της στον 1ο γύρο του Dubai Championships, καταλαμβάνει το Νο23 του ταμπλό και έχει bye στον 1ο γύρο του Miami Open.

Στη φάση των “64”, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα περιμένει τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην 22χρονη Τσέχα, Νο47 στον κόσμο, Μαρί Μπούζκοβα και την πιο έμπειρη Ολλανδέζα, Νο84 στον κόσμο, Αράντχα Ρας.

Τα πολύ δύσκολα ξεκινάνε γρήγορα για τη Μαρία που στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με το Νο10 του ταμπλό, Κίκι Μπερτένς με την οποία, ωστόσο, είναι 3-3 στις νίκες σε έξι αναμετρήσεις.

No1 του ταμπλό είναι η Άσλει Μπάρτι που διασταυρώνεται με το Νο14, Βικτόρια Αζαρένκα στον 4ο γύρο και με τη 7-Σαμπαλένκα στα προημιτελικά ενώ επιστρέφει στη δράση η θριαμβεύτρια του Australian Open και Νο2 του ταμπλό, Ναόμι Οσάκα που έχει στο quarter της τις 16-Μερτένς, 6-Πλίσκοβα, 10-Μπερτένς και 23-Σάκκαρη.

Οι πιθανοί προημιτελικοί στο Μαϊάμι βάση κατάταξης

Μπάρτι-Σαμπαλένκα
Χάλεπ-Σβιτολίνα
Αντρέσκου-Κένιν
Οσάκα-Πλίσκοβα

MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-6h)

The post Miami Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Φλόριντα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα