Πρώτη προπόνηση για Ράφα στην Ουάσινγκτον (vids)

Στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής βρίσκεται από την Παρασκευή ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος θα πάρει για πρώτη φορά μέρος στο Citi Open, ξεκινώντας από το Rock Creek Park Tennis Center την προετοιμασία του για το Αμερικανικό Όπεν στα τέλη του Αυγούστου.

Ο 35χρονος Ισπανός καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό στο ATP 500 τουρνουά της Ουάσινγκτον και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την Τετάρτη

(04/08) με αντίπαλο έναν εκ των Τζακ Σοκ ή Γιοσιχίτο Νισιόκα, μετά την κλήρωση της Παρασκευής.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε την Παρασκευή το πρώτο του προπονητικό session στις εγκαταστάσεις όπου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά με τον Αμερικανό Τόμι Πολ, στην επανεμφάνισή του στο tour μετά τον αποκλεισμό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Roland Garros.

Rafa, Round Hitting with Tommy Paul this evening at the #CitiOpen. #RafaelNadal @TennisNewsTPN pic.twitter.com/TOPOMuKImK

— Chad (@CCSMOOTH13) July 30, 2021

Ο Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Wimbledon και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλοντας να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον μεγάλο του στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς που δεν είναι άλλος από τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του και 5o στο US Open.

Στο Citi Open θα αγωνιστούν επίσης, μεταξύ άλλων και οι Νικ Κύργιος (υπερασπιστής του τίτλου), Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ, Άλεξ ντε Μινόρ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Γιάνικ Σίνερ, Κάμερον Νόρι, Κέι Νισικόρι και Φράνσις Τιαφό.

Back on the North American hard courts @RafaelNadal @CitiOpenpic.twitter.com/lSoag3aLi0

Tennis TV (@TennisTV) July 30, 2021

CITI OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Πρώτη προπόνηση για Ράφα στην Ουάσινγκτον (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα