Τρελαίνει κόσμο με τις επιδόσεις του ο Ρουντ (vid)

Την 11η συνεχόμενη νίκη του στο Tour πανηγύρισε την Παρασκευή ο Κάσπερ Ρουντ, που προκρίθηκε θριαμβευτικά στον τελικό του Generali Open, στο Κίτζμπουελ της Αυστρίας. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Ισπανό, Πέδρο Μαρτίνεζ.

Μια νίκη μακριά από τον 3ο συνεχόμενο ΑΤΡ τίτλο του βρίσκεται ο Νορβηγός, που διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της καριέρας του.

Τις προηγούμενες δυο εβδομάδες έκανε δικά του τα τρόπαια σε Μπάσταντ και Γκστάαντ και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από το να θριαμβεύσει

και στο Κίτζμπουελ.

Μετά από μια ώρα και 45 λεπτά αγώνα στον ημιτελικό του, ο Ρουντ επικράτησε του Γάλλου, Άρθουρ Ρίντερνεχ με 6-3, 7-6(7) και εξασφάλισε τη θέση του στο ματς-τίτλου του Σαββάτου.

Σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου, ο Νορβηγός θα “σφραγίσει” την άνοδό του στο Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης. Πάντως, ακόμη και σε περίπτωση ήττας, έχει “καπαρώσει” νέο ρεκόρ καριέρας (Νο13).

Από τον έτερο ημιτελικό στο Κίτζμπουελ, βγήκε νικητής ο Πέδρο Μαρτίνεζ. Ο Ισπανός, Νο97 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επικράτησε του 22χρονου Γερμανού, Ντάνιελ Αλτμάιερ, με 4-6, 6-3, 6-3 μετά από δυόμιση ώρες μάχης.

Ο 24χρονος θα αγωνιστεί στον παρθενικό ΑΤΡ τελικό της καριέρας του, κι αν καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής στην Αυστρία, θα εξασφαλίσει άνοδο στο Νο65 της παγκόσμιας κατάταξης. Αν ηττηθεί από τον Ρουντ, θα ανέβει στο Νο76.

GENERALI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τρελαίνει κόσμο με τις επιδόσεις του ο Ρουντ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα