Ναδάλ: Μονοπάτι με παγίδες στην Ουάσινγκτον (draw)

Ο Ράφα Ναδάλ θα αγωνιστεί για 1η φορά στην καριέρα του την επόμενη εβδομάδα στο 500αρι τουρνουά της Ουάσινγκτον και αν θέλει να κατακτήσει τον 3ο του τίτλο για το 2021, θα πρέπει να εμφανιστεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αυτό, γιατί η κλήρωση του επεφύλασσε παγίδες. Ο Ισπανός θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την Τετάρτη στο Citi Open, αγωνιζόμενος στον 2ο γύρο της διοργάνωσης (1ος γύρος – Bye), κόντρα στον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Τζακ Σοκ και τον Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Στον 3ο γύρο, ο

Ναδάλ διασταυρώνεται με τον Τζορτζ Λόιντ Χάρις, που βρίσκεται στο Νο14 του ταμπλό. Ο Νοτιοαφρικανός πάντως, θα πρέπει να αποκλείσει πρώτα τον Τένις Σάντγκρεν, αν θέλει να βρεθεί στη φάση των “16”.

Στα προημιτελικά, ο Ράφα θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Κάμερον Νόρι, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, Κέι Νισικόρι και Σαμ Κουέρι.

Νισικόρι και Κουέρι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον 1ο γύρο, σε ένα από τα πρόωρα ντέρμπι του Citi Open. Ο Νόρι, Νο7 του ταμπλό, θα ντεμπουτάρει κόντρα στον Μάρκος Γκιρόν.

Στα ημιτελικά, ο Ράφα έχει πιθανούς αντιπάλους, βάση seeding, τους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο4) και Ντάνιελ Έβανς (Νο6). Στο μισό του, πάντως, είναι και ο πρωταθλητής του 2019, Νικ Κύργιος.

Ο Ελληνοαυστραλός θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Αμερικανό, Μακένζι ΜακΝτόναλντ, ενώ στον 2ο γύρο αχνοφαίνεται μια πολύ μεγάλη μάχη… λόρδων. Σε περίπτωση που περάσει ο Κύργιος, θα αντιμετωπίσει τον Μπενουά Περ!

Άξιο αναφοράς και το γεγονός ότι στον 3ο γύρο, είναι πολύ πιθανό το ντέρμπι του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον Νικ Κύργιο.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ (Νο2), Άλεξ ντε Μινόρ (Νο3), Γιανίκ Σίνερ (Νο5) και Ράιλι Οπέλκα (Νο8).

Ο Αλιασίμ στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Αντρέας Σέπι, ενώ στη φάση των “16” διασταυρώνεται με έναν εκ των Φράνσις Τιάφο και Κέβιν Άντερσον. Στα προημιτελικά, ο 20χρονος Καναδός έχει πιθανούς αντιπάλους τους Ράιλι Οπέλκα και Τζον Μίλμαν.

Γιανίκ Σίνερ και Άλεξ ντε Μινόρ είναι οι δυο τενίστες που πιθανότατα θα βρεθούν αντιμέτωποι στα προημιτελικά του 3ου quarter του ταμπλό. Με τον νικητή αυτού του matchup, να έχει ως διασταύρωση στα ημιτελικά, τον Αλιασίμ.

Πιθανοί προημιτελικοί

Ναδάλ – Νόρι
Ντιμιτρόφ – Έβανς
Ντε Μινόρ – Σίνερ
Αλιασίμ – Οπέλκα

CITI OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ναδάλ: Μονοπάτι με παγίδες στην Ουάσινγκτον (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα