Πρώτη νίκη καριέρας για Τιμ στο Rogers Cup – VIDEO

09:47 8/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Ντόμινικ Τιμ και Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, προκρίθηκαν στον 3ο γύρο του Masters στο Μόντρεαλ του Καναδά

Μετά από πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο Rogers Cup, ο Ντόμινικ Τιμ κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στη Masters διοργάνωση και να ξεκινήσει ιδανικά την περιοδεία του στη δεύτερη σεζόν των σκληρών επιφανειών.

Ο Αυστριακός που προέρχεται από τον τίτλο στο Κίτσμπουελ

της πατρίδας του, έπιασε πολύ καλή απόδοση και επικράτησε 6-4, 3-6, 6-3 του Ντένις Σαποβάλοφ για το 2ο γύρο της διοργάνωσης, κερδίζοντας και το εχθρικό κοινό στην εξέδρα.

“Κάθε νίκη είναι ξεχωριστή σε τέτοια τουρνουά γιατί επιτυγχάνεται κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους. Κόντρα στον Ντένις είναι εξίσου ξεχωριστή νίκη γιατί είναι ένας τοπικός ήρωας εδώ. Όλο το κοινό τον υποστήριζε και ήταν δύσκολο για μένα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τιμ.

Στον 3ο γύρο, ο 25χρονος Νο2 του ταμπλό και Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει τον Μάριν Τσίλιτς που φαίνεται να έχει βρει τον καλό του εαυτό, κερδίζοντας 6-3, 6-4 τον Τζον Μίλμαν.

Εντυπωσιακός ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος κέρδισε 6-3, 6-0 του Κάιλ Έντμουντ που προερχόταν από τη μεγάλη νίκη επί του Νικ Κύργιου στην πρεμιέρα του τουρνουά. Ο φορμαρισμένος Ρώσος που προέρχεται από την ήττα στον τελικό της Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα απ’τον Κύργιο, θα αντιμετωπίσει τον Κριστιάν Γκαρίν για μια θέση στην 8αδα.

ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Πρώτη νίκη καριέρας για Τιμ στο Rogers Cup – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα