Πρώτη φετινή νίκη χωρίς να χάσει σετ ο Άντι Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ έχει δημιουργήσει φήμη φέτος για τα μαραθώνια ματς που έχει παίξει ωστόσο ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ράντου Άλμποτ σε μία ώρα και 42 λεπτά. Ο Σκωτσέζος μπορεί να βρεθεί σε πορεία σύγκρουσης με τον Κάρλος Αλκαράθ στον τέταρτο γύρο του Indian Wells αν καταφέρει να νικήσει τον επίσης Βρετανό Τζακ Ντρέιπερ.

Ο 35χρονος Μάρεϊ νίκησε τον Μολδαβό με 6-4 6-3 σημειώνοντας την πρώτη του νίκη χωρίς να παραχωρήσει σετ από τον Οκτώβριο του 2022. “Ένιωσα νευρικός σήμερα, δεν είμαι σίγουρος

γιατί”, είπε λίγο μετά το ματς. “Προφανώς έχω παίξει πολύ τένις ερχόμενος εδώ, ίσως να είδα ότι υπήρχε μία ευκαιρία για μένα, ίσως δεν ήμουν καλά προετοιμασμένος”.

“Είχα ετοιμάσει την στρατηγική μου και τα πάντα με την ομάδα μου για να αντιμετωπίσω τον Καρένιο Μπούστα και έμαθα αργά χθες το βράδυ την αλλαγή αντιπάλου. Δεν είχαμε αναμετρηθεί πριν και ίσως σκέφτηκα ότι έχω μία ευκαιρία. Είχα και πάλι πολλά μπρέικ πόιντ που δεν ήμουν σε θέση να αξιοποιήσω. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες στην αρχή, είχε έντονο άνεμο αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά”.

Αντίπαλος του Μάρεϊ αρχικά θα ήταν ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ωστόσο ένας τραυματισμός στον αγκώνα ανάγκασε τον Ισπανό να αποσυρθεί την τελευταία στιγμή με τον lucky loser, τον Άλμποτ, να παίρνει τη θέση του. Ο πρώην Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη πήρε το78% των πόντων του από το πρώτο σερβίς και δεν αντιμετώπισε μπρέικ πόιντ έχοντας 18 αβίαστα λάθη έναντι 35 του Άλμποτ.

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Πρώτη φετινή νίκη χωρίς να χάσει σετ ο Άντι Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα