Με ανατροπή ο υπερασπιστής, νίκη για Ρούνε (vid)

Ο κάτοχος του τίτλου στο Indian Wells Masters, Τέιλορ Φριτς, χρειάστηκε να επιστρέψει στα σετ για να κερδίσει το μελλοντικό Νο1 των Αμερικανών, Μπεν Σέλτον.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 4-6, 6-4, 6-3 του 20χρονου συμπατριώτη του και ξεκίνησε με δύσκολη νίκη την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στην Καλιφόρνια.

Εκμεταλλευόμενος την περισσότερη εμπειρία και την καλύτερη διαχείριση των κρίσιμων πόντων, ο Φριτς έφυγε νικητής από την πρώτη αναμέτρηση

των δύο Αμερικανών στο tour και σφράγισε το ραντεβού με τον Σεμπάστιαν Μπαέζ στον 3ο γύρο.

“Είναι πραγματικά καλός παίκτης. Περίμενα να σερβίρει καλά. Έπαιξε πολύ καλά. Δεν είχε να χάσει κάτι. Κι εγώ ήμουν έτοιμος όμως. Έπρεπε να ανασυνταχθώ για να βρω λύσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα” είπε στην on-court συνέντευξή του ο Φριτς.

Λίγο αργότερα, στο βραδινό πρόγραμμα του Σαββάτου, ο Χόλγκερ Ρούνε κέρδισε με 7-5, 6-3 τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ και συνέχισε τα πολύ καλά του αποτελέσματα στο tour.

Ο 19χρονος Δανός, στον 3ο γύρο του BNP Paribas Open, θα έχει την ευκαιρία να παίξει για δεύτερη φορά με τον Στάνισλας Βαβρίνκα, έχοντας κερδίσει τον Ελβετό στην τρελή κούρσα προς τον τίτλο στο Paris Masters 2022.

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Με ανατροπή ο υπερασπιστής, νίκη για Ρούνε (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα