Πρώτο παιχνίδι στο πρόγραμμα της Κυριακής η Σάκκαρη

Το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Ουκρανή και Νο29 του κόσμου Ανχελίνα Καλίνινα ανοίγει το πρόγραμμα στο court Stadium 2 σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21:00 GR. 

Η περσινή φιναλίστ έχει στόχο την πρόκριση στη φάση των “16”, αλλά παράλληλα να πάρει και τη ρεβάνς από την ήττα της κόντρα στην Καλίνινα στο τουρνουά του Ίστμπουρν το περασμένο καλοκαίρι

Μια ώρα νωρίτερα (21:00 GR) θα ξεκινήσει στο κεντρικό court και η αναμέτρηση του Κάσπερ Ρουντ κόντρα στον Χιλιανό Κριστιάν

Γκαρίν, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Φινλανδό Εμίλ Ρουσουβουόρι. 

Στη συνέχεια (μετά τη 01:00)  θα ακολουθήσει η αναμέτρηση γυναικών με την Κόκο Γκοφ να παίζει απέναντι στην Τσέχα Λίντα Νόσκοβα, ενώ σειρά θα πάρει ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ που θα αντιμετωπίσει τον Λευκορώσο Ίλια Ιβάσκα σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει περίπου στις 04:00 GR.

Στο τελευταίο παιχνίδι στο κεντρικό court η πρωταθλήτρια του Australian Open, Αρίνα Σαμπαλένκα θα παίξει κόντρα στην Ουκρανή Λέσια Τσουρένκο. 

Στο Stadium 2, αμέσως μετά το παιχνίδι της Σάκκαρη με την Καλίνινα, θα αγωνιστούν οι Τζέσικα Πεγκούλα με την Αναστάσια Ποταπόβα, με το πρόγραμμα να κλείνουν οι αναμετρήσεις Φράνσις Τιάφο – Τζέισον Κούμπλερ και Πέτρα Κβίτοβα – Γέλενα Οσταπένκο.

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Πρώτο παιχνίδι στο πρόγραμμα της Κυριακής η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα