Indian Wells: Έλαμψε ο Αλκαράθ (vid)

Εξαιρετικός ήταν ο Κάρλος Αλκαράθ στο ντεμπούτο του στο BNP Paribas Open, απέναντι στο Θανάση Κοκκινάκη.

Ο 19χρονος Ισπανός, επικράτησε 6-3, 6-3 του Ελληνοαυστραλού και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο πρώτο ATP Masters 1000 της σεζόν.

Το Νο1 του ταμπλό, γνώρισε την αποθέωση από το αμερικανικό κοινό και δεν τους άφησε παραπονεμένους, προσφέροντας θέαμα και το γεμάτο ενέργεια παιχνίδι του.

dir="ltr">Carlos en California

In his first hard court match of the year, @carlosalcaraz gets past Kokkinakis to start his campaign in the desert!#TennisParadise pic.twitter.com/U27v3JZlZs

Tennis TV (@TennisTV) March 12, 2023

“Νιώθω πολύ άνετα εδώ. Ένιωσα την αγάπη από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο court. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις, έφτασα στον πρώτο μου ημιτελικό σε Masters εδώ, κόντρα στον Ράφα. Είναι πολύ ξεχωριστό να επιστρέφω εδώ” είπε ο Καρλίτο.

Ο Αλκαράθ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και έχασε μόλις έναν πόντο στο σερβίς του στο εναρκτήριο σετ, εκμεταλλευόμενος το γρήγορο break (2-0).

Το ίδιο επιβλητικός ήταν και στο 2ο σετ όπου επίσης δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Κοκκινάκη και με το break στο 3ο game (2-1), πήρε τον έλεγχο μέχρι το τέλος.

Ο Αλκαράθ κυνηγάει αυτή την εβδομάδα την επιστροφή του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, κάτι που θα συμβεί μόνο αν κατακτήσει τον τίτλο στην Καλιφόρνια.

Στον 3ο γύρο του Indian Wells, ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον Τάλον Γκρικσπουρ που κέρδισε δύσκολα 7-6, 7-6 τον Γκουίντο Πέγια.

Good start at Indian Wells! Back in a place that's special in my career!
See you in R3!

@BNPPARIBASOPEN pic.twitter.com/ZW3p90XptX

— Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz) March 12, 2023

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Indian Wells: Έλαμψε ο Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Indian Wells, Έλαμψε, Αλκαράθ,Indian Wells, elampse, alkarath