Πρώτη έκπληξη στη Μαγιόρκα!

Εκτός συνέχειας στη νεοσύστατη διοργάνωση του Mallorca Open έμεινε η Ανέτ Κονταβέιτ που αποκλείστηκε από την Τατιάνα Μαρία στον πρώτο γύρο του χορτάρινου τουρνουά!

Η 22χρονη Εσθονή διαθέτει ένα από τα περισσότερο εντυπωσιακά και επιθετικά στιλ στο γυναικείο τουρ με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται στα ρίσκα που παίρνει εντός του κορτ…

Η πρεμιέρα της κόντρα στην Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία ήταν ένα ματς για γερά νεύρα που τελικά κέρδισε το outsider με 3-6, 6-4, 6-3 αποκλείοντας από νωρίς τη Νο24 τενίστρια στον κόσμο.

Η Κονταβέιτ έχει κάνει γενικά φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις, ιδίως στο χώμα, μένει όμως να δούμε αν θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στο Wimbledon όπου έχει φτάσει μέχρι τον τρίτο γύρο.

Αρκετά καλή χρονιά για τα πεσμένα της δεδομένα εδώ και κάμποσα χρόνια, κάνει και η Σαμ Στόσουρ που κέρδισε την Μαρκέτα Βοντρούσοβα με 6-2, 7-5 και διασταυρώνεται πιθανώς με την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο σε έναν πολύ ωραίο δεύτερο γύρο.

Θυμίζουμε πως τα δυνατά ονόματα που αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι στη γενέτειρα του Ράφα Ναδάλ είναι η Καρολίν Γκαρσιά και η Αντζελίκ Κέρμπερ ενώ και η Βικτόρια Αζαρένκα θα αγωνιστεί έχοντας μάλιστα έναν πολύ δύσκολο πρώτο γύρο κόντρα στην, άρτι αφιχθείσα από τον τίτλο της στο Χερτόγκενμπος, Αλεξάντρα Κρούνιτς!

Δευτέρα, 18/6: 1ος γύρος Mallorca Open

Stosur (Australia) beat Vodrusova (Czech Republic) 6-2 7-5

Maria (Germany) beat Kontaveit (Estonia) 3-6 6-4 6-3

MALLORCA SINGLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Πρώτη έκπληξη στη Μαγιόρκα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα