Χαμόγελα για Βαβρίνκα! – VIDEO

Με μια μεστή εμφάνιση, αν την συγκρίνουμε με ό,τι άλλο έχει παρουσιάσει φέτος, ο Σταν Βαβρίνκα έκανε μια εξαιρετική αρχή στη φετινή χορτάρινη σεζόν επικρατώντας εύκολα του Κάμερον Νόρι στην πρεμιέρα του στο Queen’s!

Oκ, μπορεί να μην “σκότωσε” κάποιο θηρίο, ωστόσο, σε αυτό το δύσκολο “σταυροδρόμι” που βρίσκεται η καριέρα του Στάνισλας Βαβρίνκα, κάθε νίκη είναι πραγματικό “οξυγόνο” που δίνει δύναμη σε αυτόν τον χαρισματικό τενίστα να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά.

Ο

33χρονος Ελβετός ήταν πολύ καλός στην πρεμιέρα του στο Queen’s όπου και επικράτησε του γηπεδούχου Κάμερον Νόρι με 6-2, 6-3 μία νίκη με πολλαπλά οφέλη.

Στα μεγάλα συν της εμφάνισής του είναι το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει όλες τις φορές το σερβίς του ενώ χρησιμοποίησε άριστα το επιθετικό του παιχνίδι δίχως να εμπλακεί σε πολλά ράλι που είναι άλλωστε και η ιδανική λύση για την ταλαιπωρημένη του σωματική κατάσταση.

Εχοντας πέσει στο Νο261 στον κόσμο, αντιμετωπίζει στον επόμενο γύρο τον Σαμ Κουέρι, έναν εξαιρετικό τενίστα στο χορτάρι που μετρά νίκες στο Wimbledon επί των Νόβακ Τζόκοβιτς και Αντι Μάρεϊ.

Στο πρώτο χρονικά ματς της μέρας, ο Ζιλ Μιούλερ, ο άνθρωπος που απέκλεισε πέρσι τον Ραφαέλ Ναδάλ στο All England Club, επικράτησε με δύο tie breaks του Ντένις Σαποφάλοφ και είναι ο πολύ απαιτητικός αντίπαλος του Μάριν Τσίλιτς στον επόμενο γύρο.

Πριν αποκλειστεί πάντως ο νεαρός Καναδός, πρόλαβε να βγάλει ένα “άρρωστο” passing shot με το backhand…

Δευτέρα, 18/6: 1ος γύρος Queen’s

Wawrinka (Switzerland) beat Norrie (Gr. Britain) 6-2 6-3

Muller (Luxembourg) beat Shapovalov (Canada) 7-6(7) 7-6(6)

Cilic (Croatia) beat Verdasco (Spain) 6-3 6-4

Querrey (USA) beat Clarke (Gr. Britain) 6-3 6-3

QUEEN’S SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV

Κώστας Αϊτάκης

The post Χαμόγελα για Βαβρίνκα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα