Πρόωρος αποκλεισμός για Μουγκουρούθα (vids)

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα ηττήθηκε στο ντεμπούτο της στο Μόντρεαλ και αποχαιρέτησε πρόωρα το Rogers Cup.

Η Ισπανίδα, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Κατερίνα Σινιάκοβα, δεν εγκατέλειψε, όμως στο τέλος έφυγε από το court ηττημένη, στην πρεμιέρα της στο Μόντρεαλ.

Μετά από δυο ώρες αγώνα, η Τσέχα, Νο55 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA αυτή τη στιγμή, επικράτησε με 6-2, 0-6, 6-3 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του θεσμού,

όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με μια εκ των Έλενα Ριμπάκινα, Λουντμίλα Σαμσόνοβα, Σάρα Σορίμπες Τόρμο και Κάρολ Ζάο.

Some performance from the Czech

@K_Siniakova puts in an impressive display to defeat No.5 seed Muguruza in 3!#OBN21 pic.twitter.com/YQ2mB7wH4r

wta (@WTA) August 10, 2021

Η Σινιάκοβα, για να φτάσει στη νίκη, χρειάστηκε να κερδίσει 16 από τους τελευταίους 18 πόντους του αγώνα, μετατρέποντας το 2-3 του καθοριστικού set, σε 6-3. Τέσσερα σερί games για την 25χρονη, που πανηγύρισε την 2η Top10 νίκη της μέσα στο 2021.

Λίγες στιγμές πριν το εντυπωσιακό σερί κερδισμένων πόντων της, η Τσέχα είδε την Μουγκουρούθα να καλεί ιατρικό timeout, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Αήττητες οι Αμερικανίδες

Τα τρία ντέρμπι του πρωινού προγράμματος, βρήκαν νικήτριες τις τρεις Αμερικανίδες, Κόκο Γκοφ, Τζέσικα Πεγκούλα και Σλόαν Στίβενς.

Αρχικά, η 17χρονη, επικράτησε της Αναστασία Σεβάστοβα με 6-1, 6-4 και θα παίξει στον 2ο γύρο κόντρα στην Αναστασία Ποτάποβα. Η Πεγκούλα γύρισε από set πίσω και με 5-7, 6-3, 6-3, έθεσε εκτός την Ανέτ Κονταβέιτ.

Η Στίβενς από την πλευρά της, επιβλήθηκε της Νταγιάνα Γιαστρέμσκα με 6-4, 1-6, 6-4 και “σφράγισε” το μεγάλο ντέρμπι με τη Νο1 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Καμίλα Τζόρτζι, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και Γιοχάνα Κόντα, προκρίθηκαν επίσης στον 2ο γύρο.

NATIONAL BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρόωρος αποκλεισμός για Μουγκουρούθα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα