Τζόκοβιτς: “Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο”

Ο Νο1 του κόσμου, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter την απόσυρσή του και από το τουρνουά του Σινσινάτι, μετά και από την απόσυρσή του από το Τορόντο. 

Το Masters του Σινσινάτι είναι το τελευταίο τουρνουά πριν από το US Open, πράγμα που σημαίνει  ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα πάει απευθείας στη Νέα Υόρκη, μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Τόκιο, χωρίς τουρνουά προετοιμασίας. 

Αυτή θα είναι η 3η φορά στην καριέρα του που δεν θα αγωνιστεί στο Σινσινάτι (2016, 2017, 2021), αλλά και η 2η που δεν θα κατέβει σε κανένα από τα δύο 1000άρια σε Τορόντο και Σινσινάτι (2017, 2016).

Το 2016 έφτασε μέχρι τον τελικό του US Open, ωστόσο το 2017 δεν εμφανίστηκε ούτε στο 4ο και τελευταίο Grand Slam της σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος έχει κατακτήσει και τα 3 προηγούμενα Majors της χρονιάς και χρειάζεται ακόμη ένα για να κάνει το Calendar Grand Slam, κάτι που έχει καταφέρει μόνο (από την εποχή των όπεν) ο Rod Laver το 1969.

“Χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο για να μπορέσω να επανέλθω μετά από ένα μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησε από το αυστραλιανό όπεν μέχρι το Τόκιο. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι δεν θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο Σινσινάτι φέτος, οπότε θα στρέψω την προσοχή μου στο US Open. Τα λέμε σύντομα στη Νέα Υόρκη.”

@CincyTennis pic.twitter.com/J1N19eKOp4

— Novak Djokovic (@DjokerNole) August 9, 2021

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τζόκοβιτς: “Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα