Φριτς: Ύβρεις και απειλητικά μηνύματα μετά τον αποκλεισμό του!

Ο 23χρονος Αμερικανός αποκάλυψε τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε μετά από τον αποκλεισμό του στον 1ο γύρο του τουρνουά του Τορόντο, από τον Αυστραλό Τζέιμς Ντάκγουορθ. 

Ο Φριτς υποχρεώθηκε να ζητήσει ιατρικό τάιμ-άουτ στο 7ο game του 2ου set έχοντας ενοχλήσεις στο στήθος με την πίεση του, η οποία ελέγχθηκε στη συνέχεια να είναι εξαιρετικά χαμηλή. 

Παρά το γεγονός αυτό ο Αμερικανός συνέχισε κανονικά τον αγώνα χάνοντας από τον Αυστραλό με 7-6(2), 6-3, μένοντας εκτός

τουρνουά. 

Λίγο αργότερα ο Φριτς έγραψε στο twitter: “Γεια σας παιδιά. Είμαι εντάξει. Ίσως ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που έχω ζήσει”, ανέφερε. 

“Η καρδιά μου είχε τρελαθεί χωρίς λόγο. Συνέχισα γιατί ήταν τόσο περίεργο που νόμιζα ότι ίσως η ενόχληση σταματήσει από μόνη της, αλλά και γιατί μισώ να εγκαταλείπω ακόμα κι αν πιθανότατα ήταν ίσως η πιο έξυπνη κίνηση.”

Μετά από αυτή την ανάρτηση ο Φριτς δημοσίευσε αρκετές απειλές θανάτου και υβριστικά μηνύματα που έλαβε από παίκτες του στοιχήματος, μετά την ήττα του. 

“Και σε όλους αυτούς που παίζουν στοίχημα που μου στέλνουν θανατικές απειλές, δεν με ανησυχεί πραγματικά η κατάντια του εθισμού σας στα τυχερά παιχνίδια την ώρα που αγωνίζομαι”

And to all the gamblers giving me the typical death threats for not pulling out, I’m really not concerned about your degenerate gambling addictions while I’m playing a match pic.twitter.com/3UrTOlYyCL

Taylor Fritz (@Taylor_Fritz97) August 9, 2021

TORONTO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Φριτς: Ύβρεις και απειλητικά μηνύματα μετά τον αποκλεισμό του! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα