Προημιτελικός για Αλκαράθ στη Βασιλεία (vids)

Ο Κάρλος Αλκαράθ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, έχασε μόλις έξι games από τον Νο35 τενίστα του κόσμου, Μπόουτικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ και πέτυχε τη 2η διαδοχική νίκη του αυτή την εβδομάδα στη Βασιλεία.

Ο 19χρονος Ισπανός και κορυφαίος στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επικράτησε του Ολλανδού αντιπάλου του με 6-4, 6-2, μετά από μια ώρα και 27 λεπτά αγώνα, για να προκριθεί στον 11o ATP

προημιτελικό του μέσα στη σεζόν.

Στην επόμενη φάση του Swiss Indoors, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Ντομινίκ Στεφάν Στρίκερ.

A dominant display from the world number 1! @carlosalcaraz defeats Botic Van De Zandschulp 6-4 6-2 in Basel! #SwissIndoorsBasel pic.twitter.com/q9GW3U9hhs

Tennis TV (@TennisTV) October 26, 2022

Για να αποκλείσει τον Φαν ντε Ζάντσχουλπ, ο Αλκαράθ έβγαλε 19 winners και υπέπεσε σε εννέα αβίαστα λάθη, την ώρα που ο Ολλανδός, μέτρησε τα… ανάποδα νούμερα. Δηλαδή, έβγαλε εννέα winners και έκανε 19 αβίαστα λάθη.

Με 4/6 break points και 40/60 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του, ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Ισπανός, που πέτυχε την 54η νίκη του μέσα στη σεζόν και έδειξε πως βρίσκει ρυθμό ολοένα και περισσότερο, αγωνιζόμενος σε indoor hard courts.

Making it look so easy, @carlosalcaraz #SwissIndoorsBasel pic.twitter.com/lfkRlU1YT0

Tennis TV (@TennisTV) October 26, 2022

Αυτός που έχει βρει για τα καλά τον ρυθμό του, είναι ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ. Ο Καναδός, κατέκτησε δυο συνεχόμενους τίτλους τις προηγούμενες εβδομάδες σε Φλωρεντία και Αμβέρσα, ενώ την Τετάρτη (26/10), ξεκίνησε με το δεξί στη Βασιλεία.

Παρότι έμεινε πίσω με set, επικράτησε του Μαρκ Αντρέα Χούσλερ (Νο62), με σπουδαία ανατροπή και σκορ 6-7(3), 6-4, 6-4, για να “σφραγίσει” τη θέση του στους “16” του τουρνουά. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

FAA makes it through in Basel!

The number 3 seed defeats Marc-Andrea Huesler 6-7 6-4 6-4.#SwissIndoorsBasel pic.twitter.com/CT2IGqVHw6

Tennis TV (@TennisTV) October 26, 2022

SWISS INDOOR BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Προημιτελικός για Αλκαράθ στη Βασιλεία (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα