Μουράτογλου για Χάλεπ: “Μαζί θα αποδείξουμε την αλήθεια”

Ο Πατρίκ Μουράτογλου, ο οποίος συνεργάζεται από τον περασμένο Απρίλιο με τη Σιμόνα Χάλεπ, εξέδωσε δήλωση στηρίζοντας τη Ρουμάνα και Νο1 του κόσμου αποκαλώντας την “πρότυπο ακεραιότητας” επαναλαμβάνοντας ότι την εμπιστεύεται 100%. 

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η Χάλεπ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία στο US Open, όπου ηττήθηκε στον 1ο γύρο. Η Ρουμάνα, η οποία είχε αποσυρθεί από το υπόλοιπο της σεζόν λόγω μιας επέμβασης στη μύτη, αρνήθηκε τις

κατηγορίες λέγοντας ότι ποτέ δεν έχει πάρει ηθελημένα ή εν γνώσει της καμία απαγορευμένη ουσία.

“Πρώτα απ’ όλα θέλω να εκφράσω το μεγάλο σοκ που έχει υποστεί η ομάδα μας από τη στιγμή που η Σιμόνα με ενημέρωσε για το θετικό τεστ ντόπινγκ στο US Open.”, ανέφερε η ανακοίνωση του Μουράτογλου

“Σε σχεδόν 30 χρόνια συνεργασίας με εκατοντάδες επαγγελματίες αθλητές δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ καμία κατάσταση όπως αυτή. Εκτιμώ ότι πολλοί από τους ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί στενά με τη Σιμόνα ή τη γνωρίζουν προσωπικά έχουν ήδη πάρει θέση. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που τόνισαν, σε μια τόσο σημαντική στιγμή, ότι η Σιμόνα είναι μια γυναίκα με αξία.”

“Από τη στιγμή που βρέθηκε θετική η Σιμόνα την περασμένη εβδομάδα επέλεξα να μείνω σιωπηλός. Η προτεραιότητά μου ήταν να βάλω όλη μου την ενέργεια προκειμένου να τη βοηθήσω και να τη στηρίξω στο να αποκαλύψει την αλήθεια.”

“Γνωρίζοντας τη Σιμόνα τόσο καλά, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι υπόδειγμα ακεραιότητας. Είναι εντελώς αντίθετη σε κάθε μορφή ντόπινγκ και ξέρω ότι δεν της έχει περάσει καν από το μυαλό να πάρει κάποια απαγορευμένη ουσία. Την εμπιστεύομαι 100% και μαζί θα αγωνιστούμε για να αποδείξουμε την αλήθεια.”

Patrick Mouratoglou speaks about Simona Halep pic.twitter.com/759g4pmuku

Mario Boccardi (@marioboc17) October 25, 2022

The post Μουράτογλου για Χάλεπ: “Μαζί θα αποδείξουμε την αλήθεια” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα