Φορτσάτος Μεντβέντεφ, “σφράγισε” τη ματσάρα στη Βιέννη (vids)

Το σπουδαίο ντέρμπι 2ου γύρου κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ, “σφράγισε” ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα του στο Erste Bank Open της Βιέννης.

Ο 26χρονος Ρώσος και Νο1 του ταμπλό στην Αυστρία, απώλεσε μόλις τέσσερα games από τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι (Νο94) και με το εμφατικό 6-2, 6-2, προκρίθηκε στους “16” καλύτερους του θεσμού.

Εκεί, τον περιμένει ο αναγεννημένος Τιμ,

για μια μεγάλη ματσάρα, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα του τενιστικού κόσμου.

Metronomic Medvedev @DaniilMedwed books a blockbuster R2 versus Thiem courtesy of a 6-2 6-2 triumph @ErsteBankOpen | #ErsteBankOpen pic.twitter.com/1fB6mFb0oa

ATP Tour (@atptour) October 26, 2022

Ο Μεντβέντεφ, θέλοντας να… κρατήσει δυνάμεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη διοργάνωση, έκανε περίπατο κόντρα στον Μπασιλασβίλι, κερδίζοντας τον μέσα σε μόλις 61 λεπτά.

Σέρβιρε δέκα άσους και εκμεταλλεύτηκε τα 21 αβίαστα λάθη του Γεωργιανού, για να πάρει την άνετη πρόκριση, μετρώντας το απόλυτο στις break point ευκαιρίες που δημιούργησε στο ματς (4/4).

Top seed finding top gear

6-2 on the scoreboard for a dialled in @DaniilMedwed @ErsteBankOpen | #ErsteBankOpen pic.twitter.com/0UBAsiwVYD

ATP Tour (@atptour) October 26, 2022

Κράτησε ανέπαφο το σερβίς του, μην αφήνοντας τον αντίπαλό του να φτάσει καν σε break point και επέστρεψε στις νίκες μετά την εγκατάλειψή του στον ημιτελικό της Αστάνα, κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μεντβέντεφ και Τιμ, θα τεθούν αντιμέτωποι την Πέμπτη (27/10), για 6η φορά στο Tour, με τον Αυστριακό να έχει υπέρ του το Η2Η (3-2).

ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Φορτσάτος Μεντβέντεφ, “σφράγισε” τη ματσάρα στη Βιέννη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φορτσάτος Μεντβέντεφ “σφράγισε”, Βιέννη,fortsatos mentventef “sfragise”, vienni