Ξανά μαζί Βαβρίνκα και Νόρμαν!

Μετά από 5 χρόνια Σταν Βαβρίνκα και Μάγκνους Νόρμαν θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους για μια τελευταία φορά, αρχής γενομένης από την έναρξη της επόμενης σεζόν. Ο Ελβετός έχει σημειώσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με τον Νόρμαν συμπεριλαμβανομένων και 3ων Grand Slam

Οι δυο τους άρχισαν να συνεργάζονται το 2013 με τον Βαβρίνκα να κατακτά το Australian Open

(2014), το Roland Garros (2015) και το US Open (2016), ενώ κέρδισε και το Μόντε Κάρλο του 2014, φτάνοντας παράλληλα μέχρι το Νο3 του κόσμου. 

Στο τέλος του 2017 οι δρόμοι τους χώρισαν με τον Ελβετό να δουλεύει, μέχρι πρόσφατα, με τον Ντανιέλ Βαλβερδού.

Μετά τη μεγάλη νίκη του απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ στο indoor τουρνουά Erste Bank Open αυτής της εβδομάδας, ο Βαβρίνκα επιβεβαίωσε ότι ο Νόρμαν επέστρεψε στην ομάδα του και ελπίζουν να γράψουν έναν πολύ όμορφο επίλογο στην καριέρα του Ελβετού.

“Υπήρξε μια αλλαγή μετά το US Open”, είπε ο Βαβρίνκα. “Αποφάσισα να σταματήσω τη συνεργασία με τον Ντάνι και πλέον με τον Μάγκγνους αναζητούμε την καλύτερη δυνατή ισορροπία για να γράψουμε ένα τελευταίο κεφάλαιο. Ξέρει πολύ καλύτερα το παιχνίδι μου και είναι αυτός που με έχει βοηθήσει περισσότερο στην καριέρα μου.”

Ο Ελβετός επέστρεψε στο Tour τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας μείνει εκτός δράσης για ένα χρόνο λόγω της επέμβασης στο πόδι. Από την επιστροφή του και μετά ο 37χρονος, ο οποίος είναι στο Νο194 του κόσμου, έχοντας ρεκόρ 7-12. 

The post Ξανά μαζί Βαβρίνκα και Νόρμαν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξανά, Βαβρίνκα, Νόρμαν,xana, vavrinka, norman