Φουλ πρόγραμμα στα διπλά για τον Μάρεϊ!

Μετά την τρομερά επιτυχημένη επιστροφή του στο τουρ με την κατάκτηση του τίτλου στα διπλά του Queen’s παρέα με τον Φελισιάνο Λόπεζ, ο Άντι Μάρεϊ συνεχίζει δυναμικά τις συμμετοχές του στα διπλά τόσο στο Ίστμπορν όσο και στο Wimbledon!

Δεν θα μπορούσε να έχει κυλήσει καλύτερα η περασμένη εβδομάδα για τον Άντι Μάρεϊ!

Ο πρώτος στόχος του 32χρου τενίστα ήταν να παίξει χωρίς πόνο και να χαρεί το τένις μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα πόνου.

Όχι μόνο τα κατάφερε σε αυτό το κομμάτι αλλά κέρδισε και τον τίτλο του Queen’s πλάι στον αγέραστο Φελισιάνο Λόπεζ που έκανε το double

στο Λονδίνο κατακτώντας τα μονά και τα διπλά!

Ο Μάρεϊ, ανανεωμένος ψυχολογικά και πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του στο τουρ, θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία του, προς το παρόν μόνο στα διπλά, τόσο στο Ίστμπορν όσο και στο Wimbledon!

Μάθαμε μάλιστα και τους συμπαίκτες του!

Στο Ίστμπορν, ο Muzza θα γίνει ομάδα μαζί με τον Φελίπε Μέλο, κορυφαία τενίστα στα διπλά και θα αγωνιστεί κόντρα στο Κολομβιανό δίδυμο των Καμπάλ/Φάρα που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα παρέα με τον Λόπεζ!

Στο Wimbledon δεν έχει οριστικοποιηθεί ο παρτενέρ του, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός θα είναι ο πολύ πετυχημένος στα διπλά και αλλά και τρομερά βελτιωμένος στα μονά, Πιέρ-Ιγκ Ερμπέρ!

Όλα αυτά ενώ αναζητά συμπαίκτρια για τα μικτά διπλά του Wimby!

Αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να δούμε τον Μάρεϊ σε δράση και στα αγαπημένα του μονά από Σεπτέμβρη!

Κώστας Αϊτάκης

The post Φουλ πρόγραμμα στα διπλά για τον Μάρεϊ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα