Πονούσα ολοένα και περισσότερο

13:35 4/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεβ ηττήθηκε άνετα στον ημιτελικό του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο από τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και μάλλον υπήρχε λόγος…

Ο 20χρονος Γερμανός, που φέτος δεν διανύει καλή χρονιά, είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο 500αρι τουρνουά του Ακαπούλκο στο Μεξικό αυτήν την εβδομάδα, όμως ο πόνος που ένιωθε, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του κόντρα στον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, φάνηκε καθοριστικός για την έκβαση του αγώνα.

Ο “Σάσα” σε δηλώσεις μετά την

αναμέτρηση κόντρα στον μετέπειτα πρωταθλητή του Abierto Mexicano “Ντέλπο”, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να καλέσει ιατρικό timeout στις αρχές του ματς και στο πρόβλημα που υπάρχει στο γόνατό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλεξάντερ Ζβέρεβ:

”Ένιωσα μια μικρή ενόχληση στο δεύτερο γκέιμ του αγώνα, όταν πήδηξα για να σερβίρω. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, δεν σταμάτησε να με πονάει το γόνατό μου. Όσο περνούσε η ώρα, ο πόνος γινόταν ολοένα και περισσότερος, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να αγωνιστώ όπως εγώ θα ήθελα.

Δεν έκανα ακόμη εξετάσεις, όμως νομίζω πως χρειάζομαι ξεκούραση, δεν γίνεται να συνεχίσω να παίζω νιώθοντας πόνο στο γόνατό μου, είναι αδύνατον. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να συνεχίσω στον θεσμό, το ήθελα πολύ ψυχολογικά, μιας και φέτος δεν έχω κάνει καλές πορείες.

Δεν το βάζω κάτω πάντως, θα συνεχίσω να δουλεύω και ελπίζω στο αμέσως επόμενο τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστώ, να τα πάω ακόμη καλύτερα.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πονούσα ολοένα και περισσότερο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα