Πολύ σκληρός για να πεθάνει στο “σπίτι” του (vids)

Ο Ζιλ Σιμόν αρνήθηκε να κρεμάσει τη ρακέτα του για 2ο διαδοχικό παιχνίδι, κέρδισε με απίθανη εμφάνιση τον Τέιλορ Φριτς και παράτεινε την καριέρα του για ακόμη λίγες ώρες, μπροστά στο εκστασιασμένο κοινό του Παρισιού.

Μάλιστα, την ίδια ώρα που έθετε νοκ-άουτ από το Paris Masters τον 24χρονο Αμερικανό, τον απέκλειε και από την κούρσα για το Τορίνο, δίνοντας στον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και στον Αντρέι Ρούμπλεφ, τα δυο εναπομείναντα εισιτήρια

για τα ΑΤΡ Finals.

Μετά από τρεις ώρες και επτά λεπτά αγώνα, ο 37χρονος Γάλλος επιβλήθηκε του Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, με 7-5, 5-7, 6-4 και προκρίθηκε στους “16” του Masters της πατρίδας του, για 7η φορά στην καριέρα του και 1η μετά το 2016.

GILLOU-DINI

In his final event, @GillesSimon84 pulls off another incredible escape vs world No.11 Fritz to reach the last 16 in Paris!#RolexParisMasters pic.twitter.com/GXEEb1s4kU

Tennis TV (@TennisTV) November 2, 2022

Με 72/112 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του και 4/11 break points ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Σιμόν, σώζοντας τρία break points του Φριτς στο 6ο game του 3ου set, πριν πάρει προβάδισμα με 5-4 και σερβίρει επιτυχημένα για τη νίκη, στη συνέχεια.

Αυτήν, ήταν μόλις η 7η νίκη του Γάλλου στο Tour, μέσα στο 2022 και 2η αυτή την εβδομάδα, στο τελευταίο τουρνουά της σπουδαίας καριέρας του!

Ο πρώην Νο6 και νυν Νο188 τενίστας του κόσμου, στον 1ο γύρο κέρδισε τον Άντι Μάρεϊ και αφού στον 2ο απέκλεισε τον Τέιλορ Φριτς, ετοιμάζεται για μια νέα μεγάλη παράσταση, κόντρα στον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, στον 3ο γύρο.

La chair de poule

After 3 hours of play, @GillesSimon84 will serve for the match against Fritz!#RolexParisMasters pic.twitter.com/7qwsAYwRQ7

Tennis TV (@TennisTV) November 2, 2022

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Πολύ σκληρός για να πεθάνει στο “σπίτι” του (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα