Ο Ρουν έβαλε τέλος στη σεζόν του Χούρκατς (vids)

Ο Χόλγκερ Ρουν πραγματοποίησε ακόμη μια τρομερή εμφάνιση, κέρδισε με straight sets τον Χούμπερτ Χούρκατς και τον έθεσε νοκ-άουτ, τόσο από το Paris Masters, όσο και από τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τα φετινά ΑΤΡ Finals.

Ο Πολωνός, ήταν ένας από τους τέσσερις τενίστες που διεκδικούσαν τα δυο εισιτήρια για Τορίνο, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει

ζωντανό το όνειρό του, μένοντας εκτός Paris Masters, από τον 2ο γύρο.

Μετά από 66 λεπτά αγώνα, ο Ρουν επικράτησε με 7-5, 6-1 και στην παρθενική του παρουσία στο Masters του Παρισιού, βρίσκεται ήδη στον 3ο γύρο, έχοντας κερδίσει δυο πολύ απαιτητικά ματς, απέναντι σε Βαβρίνκα και Χούρκατς.

Rune Rising @holgerrune2003 knocks out Hurkacz 7-5 6-1 to reach his maiden Masters 1000 round of 16!#RolexParisMasters pic.twitter.com/KjlpDyImsz

Tennis TV (@TennisTV) November 2, 2022

Τρομερή εμφάνιση από τον 19χρονο Δανό, ο οποίος μετράει 15 νίκες στα τελευταία 17 ματς του στο Tour, έχοντας παίξει τελικούς, στα τρία τελευταία του τουρνουά. Ηττήθηκε στη Σόφια και τη Βασιλεία, ενώ κατέκτησε τη Στοκχόλμη.

Τον Νο7 του ταμπλό, Αντρέι Ρούμπλεφ, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ο Ρουν, λίγες ώρες μετά και τη μαθηματική πρόκριση του Ρώσου, στα ΑΤΡ Finals.

Μετά τον αποκλεισμό του Χούρκατς και του Φριτς, οι Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και Αντρέι Ρούμπλεφ, προκρίθηκαν στους τελικούς της Ιταλίας.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ο Ρουν έβαλε τέλος στη σεζόν του Χούρκατς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα