Εκπληκτικός Ντε Μινόρ απέκλεισε τον Μεντβέντεφ (vids)

O Άλεξ ντε Μινόρ σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του επικρατώντας του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με 6-4, 2-6, 7-5 μετά από 2 ώρες και 46 λεπτά στο καλύτερο και πιο συναρπαστικό παιχνίδι για την ώρα στο Rolex Paris Masters

Να σημειωθεί ότι η νίκη αυτή ήταν 1η πρώτη στην καριέρα του Αυστραλού, ο οποίος πριν από την αναμέτρηση είχε ρεκόρ 0-18(!) κόντρα σε παίκτες της πρώτης 5άδας της κατάταξης της ATP.

Σ’ ένα δραματικό παιχνίδι με μεγάλα

ράλι και αρκετά νεύρα, από την πλευρά του Μεντβέντεφ, ο ντε Μινόρ, δεν…αγχώθηκε από τα 3 χαμένα match-points στο 10ο και 12ο game στο 3ο set, αν και η λύση δόθηκε από τη ρακέτα του Μεντβέντεφ, ο οποίος έκανε διπλό λάθος στο 4o match-point του Αυστραλού γνωρίζοντας τον αποκλεισμό. 

Το παιχνίδι κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες με τον Αυστραλό να κερδίζει 104 πόντους, έναντι 103 του Ρώσου, ενώ και οι δύο παίκτες έχασαν πολλές ευκαιρίες για break με τον Ντε Μινόρ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 3/10 break-point και τον Μεντβέντεφ με 3/15! 

Το 1ο set κρίθηκε σε ένα break στο τέλος του Ντε Μινόρ, ο οποίος μάλιστα είχε απειλήσει με τρία break-points στην αρχή του ματς, αλλά τον Μεντβέντεφ να βρίσκει λύσεις μέσα από το service του ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Ωστόσο, ό,τι δεν κατάφερε να κάνει σ’ εκείνο το σημείο ο Αυστραλό το έκανε στο 10ο game φτάνοντας σε break, αλλά και στην κατάκτηση του 1ου set με 6-4. 

Flipping the script @alexdeminaur takes the first set 6-4 vs Medvedev!#RolexParisMasters pic.twitter.com/W0mxZa64e6

Tennis TV (@TennisTV) November 2, 2022

Το 2ο set άνηκε στον Ρώσο και πρώην Νο1 του κόσμου, ο οποίος με δύο break, ένα στην αρχή του set (1-0), κι ένα στο τέλος (5-2) κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 οδηγώντας το παιχνίδι στο decider. 

Το 3ο και τελευταίο σκέλος του αγώνα ξεκίνησε όπως και το 2ο με τον Μεντβέντεφ να φτάνει σε break (1-0) το οποίο και εξαργύρωσε με ένα love game (2-0), όμως η απάντηση του Ντε Μινόρ ήταν άμεση παίρνοντας αρχικά πίσω το χαμένο του service και στη συνέχεια με δύσκολο hold ισοφάρισε σε 2-2. 

NOTHING is a lost cause for @DaniilMedwed #RolexParisMasters pic.twitter.com/I4XtI3r63b

Tennis TV (@TennisTV) November 2, 2022

Το service του Μεντβέντεφ πιέστηκε αρκετά από τον Αυστραλό στο 10ο game με τον Ρώσο να σβήνει 2 match-points κάνοντας το 5-5, αλλά και στο 12ο όπου και πάλι βρέθηκε με match-point προτού ο Μεντβέντεφ με διπλό λάθος χαρίσει τη μεγάλη νίκη και στην πρόκριση στον Νο25 του κόσμου. 

Επόμενος αντίπαλος του ντε Μινόρ θα είναι ο Φράνσις Τιάφο που νωρίτερα επικράτησε του Βρετανού Τζακ Ντρέιπερ με 6-3, 7-5. 

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Εκπληκτικός Ντε Μινόρ απέκλεισε τον Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα