ΠΑΟΚ: Έρχεται να δώσει λύσεις ο Τόμας (vid)

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο πόδι, όπου υπέστη θλάση β’ βαθμού στη διάρκεια του φιλικού με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, στις 25 του περασμένου Σεπτεμβρίου στην Τούμπα, ο Μπράντον Τόμας επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να βρει λύση στο γρίφο του σκοραρίσματος. Ένα πρόβλημα, που βασανίζει πολύ τους “ασπρόμαυρους” την τρέχουσα

σεζόν.

Ο Τόμας είναι ένας από τους τέσσερις σκόρερς του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στο τρέχον πρωτάθλημα της SL1. Είναι αυτός που σημείωσε το ένα και μοναδικό γκολ της πρώτης νίκης του “Δικέφαλου”, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, στην Τούμπα κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι άλλοι τρεις είναι οι Κάλεντ Νάρεϊ (4), Γιασμίν Κούρτιτς (3) και Νέλσον Ολιβέιρα (2), ενώ υπάρχει και το αυτογκόλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2.

Με άλλα λόγια, ο Τόμας είναι ένας από τους τέσσερις όλους κι όλους παίκτες του ΠΑΟΚ που πέτυχαν γκολ ως τώρα στη σεζόν, στην πολύ πενιχρή συγκομιδή -για ομάδα η οποία έχει βλέψεις κορυφής και θέλει να κάνει πρωταθλητισμό- των έντεκα τερμάτων συνολικά. Θεωρητικά, θα μπορούσε να είχε συνεισφέρει ακόμη περισσότερο, αν δεν είχε τον τραυματισμό αυτόν, όμως, αυτό είναι απλώς μια θεωρία.

Για τον Ρασβάν Λουτσέσκου το ζητούμενο είναι να πάρει στην πράξη από τον 27χρονο Ισπανό επιθετικό αυτό, για το οποίο τον επέλεξαν οι “ασπρόμαυροι” το περασμένο καλοκαίρι. Δηλαδή, το γκολ! Στους αγώνες που πρόλαβε να παίξει, αυτούς με τον Παναιτωλικό, τον Ατρόμητο, τον Άρη, τη Λαμία και τον ΟΦΗ, ο Τόμας έδειξε ότι ξέρει να κινείται μέσα και γύρω από τη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων. Είχε καλές στιγμές σε αυτές τις αναμετρήσεις, όχι, όμως, ένα ακόμη γκολ τουλάχιστον, που θα τον ανέβαζε ψυχολογικά και θα τόνωνε την αυτοπεποίθησή του.

Στο διά ταύτα, η παρουσία του δεν προσφέρει μόνον ελπίδα στους “ασπρόμαυρους” ότι θα βρούνε λύση στο γκολ από τον Τόμας. Προσφέρει στον Λουτσέσκου δεύτερη επιλογή στη θέση του κεντρικού επιθετικού μετά τον Νέλσον Ολιβέιρα, και μάλιστα την επιλογή ενός παίκτη με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά από αυτά του Πορτογάλου φορ. Επιπλέον, δίνει στον Ρουμάνο τεχνικό του “Δικεφάλου” τη δυνατότητα να επιλέγει σχήμα και με τους δύο ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο, αν οι συνθήκες ενός αγώνα το επιτρέπουν ή/και το απαιτούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα