Ποινή φυλάκισης 30 μηνών στον Μπόρις Μπέκερ!

Δεν την γλίτωσε τελικά ο Μπόρις Μπέκερ. Ο πρώην Νο1 τενίστας στον κόσμο και κάτοχος έξι Grand Slam τίτλων, κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο του Λονδίνου για τέσσερα αδικήματα που αφορούν φοροδιαφυγή και τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 30 μηνών.

Μάλιστα, η ποινή είναι εξαγοράσιμη μόνο κατά το ήμισυ. Πράγμα που σημαίνει, πως ο 54χρονος Γερμανός, θα αναγκαστεί να εκτίσει 15 μήνες φυλάκισης!

Το δικαστήριο

της 8ης Απριλίου, τον είχε αθωώσει για τα 20 από τα 24 αδικήματα που κατηγορούνταν, όμως τον είχε κρίνει ένοχο για τα υπόλοιπα τέσσερα, που αφορούσαν απόκρυψη πολλών εκατομμυρίων ευρώ και φοροδιαφυγή, με απώτερο σκοπό να γλιτώσει να αποπληρώσει τα χρέη του.

Το 2017 ο Μπέκερ είχε κηρύξει πτώχευση, όμως το Δικαστήριο του Λονδίνου δεν πείστηκε από τον Γερμανό και τους δικηγόρους του, για το πως έφτασε σε σημείο να αποκρύψει πολλά εκατομμύρια ευρώ με καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού.

Η απόφαση της 29ης Απριλίου, καταδικάζει τον Μπέκερ σε 15 μήνες φυλάκισης, ενώ αν δεν θέλει (ή δεν μπορεί) να πληρώσει την εγγύηση για τους άλλους 15 μήνες, θα κάτσει συνολικά 2,5 χρόνια στη φυλακή!

The post Ποινή φυλάκισης 30 μηνών στον Μπόρις Μπέκερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα